arkadaşlar 151 rs nın guçu meydanda vascoo arkadaşımızın gezısı tam 700 km surdu tebrık etmek lazım (marmok):rendeer:
s.a abilerim kardeşlerim ben 150 zc alacağım 15 gün sonra şimdiden hazırlık yapmaya başladımda ben zc ye kolon hoparlör v.s koymayı playlıyorum nereye koyabilirim bizim topicde sizi methetdiler bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim A.e.o
usta bende düşündümde üstüne oturcaz ses çıkarmı ordan tekerle sele arasındaki boşluğu düşündüm orasıda motor yaylanırken ezilir arada motoru bir inceleseniz de fikir verseniz
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-150-ZC/SCOOTER/Mondial-150-ZC/index/Page-2.html
güzel motor dostum hayırlı olsun şimdiden gösterişli bayağı ama egzoz u biraz tipsiz onuda zc topiğinde açtırıp egzoz ucu kaynattıranlar vardı sanrım sky_ yapmıştı öle yaptırırsan güzel olur hiç zc sürme fırsatım olmadı ama rs yi sorarsan 3 kişiyle bile bayırı çok rahat çıkar seridir ve 120 falan rahat görür benden bukadar tabi yağını kaliteli koymalı bujisinide ngk falan taktırırsan daha iyi olur
saygılarımla...
gursus um o egzos performans egzosu sadece zc lere ayıt sakında o egzosu açmayın yakıta bıner haberınız ola
ben sattım kurtuldum motoru arkadaşlardarısı başınıza =) merak edenlere 1,300 ytl ye sattım 4000 km' de
hayırlı olsun baklaım darısı bizim başımıza walla sanayıden cıkamadım dahaya aldımdıgımdan berı haftaya sanayıye gıdıp taktıgı üst silindir kapagını degiştirecek bozuk cıktı gaz kolu cok sert ellerım sıstı 70 km de offf offff nedır bızım basımıza gelen şeyler çin çan çun...
mondıal servisine goturdum motoru
hava filtresı degişecek dedım ve yanındakı sungerlarda
hava hortumu yırtıktı oda degişsin dedım
aynalar degişsisn dedım
arka sınyal lambaları
yan akıtıyo dedım tamam dedıler yarın gel
yarın oldu gıttım almaya motoru
parayı werdım anahtarı aldım yandakı bakkaldan sigara alam dedım gırdım cıktım bide baktımkı motora
1-ışıklar çalışmıyo
2-sınyal lamları sag sol parası werdım sadece sol degişmiş
3-hava ortumu degişmemiş ama parasını werdım
4-aynalardakı ısıkları baglanmamış ve kablolar kokunden kesılmış
5-aynalardakı lastıklerı biri yenı digerı eskını takmışlar
6-yag kaçması ıle ılıgı sorunda contası degişmedıgı halde para alındı,
hemen ıtıraz ettım tabıkı yapılmayanların parası gerı aldım
bn bu saatte sonra bi daha servise gidermıyım eniştem motorcu olmasına rahmen servis işin uzmanıdır dedım gittim bin pişman oldum
hadı hayırlısı vascoo erhan abı unutma bızı Gürsözüm motorun maşallah tertemız ALLAH kaza bela vermesın sen aynalarımı degıştın eskı aynararı daha ıyıdı