slm arkadaşlar ilk motorum 150 hs di şuan ybr kullanıyorum size tavsiyem sıfır hs alacagınıza 2el ybr alın sorun yaşamazsınız.bi dost tavsiyesi
teşekkür ederim önerebileceğiniz scooter ıma uygun başka marka varmı acaba?
castrol gtx 15/40 yağ koydum çok memnunum.bi problem yaşamadım.normal bi motor yağı koysanda bi problem yaşamazsın.servislerin ne koyduğu belli deil.illaki özel bi yağ almana gerek yok.ama castrol ün full sentetiklerini öneririm.
selam gursus. benim motorum 3 yıllık ve ben aldıgımda bu tip bir plastik yoktu. sonrada sikayetler uzerine eklenmiş. bende senin mesajından sonra mondialmotor.com a girip yedek parça kataloguna baktım. hakikatten de oyle bir parça eklemişler. bakalım bende oraya bi cozum bulmaya calısıcam.
diğer bir sorun da motorun yağ karteri terleme yapıyor ve çok çok az yağ atıyor. ama üstten atıyor. yani keçe de bozulma olsa alttan sızdırma yapardı. yani oyleki motoru bıraktıgım hiçbir yerde yağ yok ve görmedim.
ne yapmalı sizce. yağ seviye cubugumda kırıldı. su anda sadece kapak olarak kullanabiliyorum. bakalım ne yapacagım. sizden de bir tavsiye bekliyorum..
selamlar hepinize. bende de Rs151 var. motora 2 kısı bındıgımızde kasislerde ve yoldaki kot farkından oluşan esnemelerde lastik benzın deposuna surtuyor.
ayrıca kucuk hız tumseklerınden vs gecınce benzın deposu zıplıyor sanki, pat pat ses gelıyor vuruntu yapıyor. bunların onune gecebılmış arkadaslarımızdan desteklerını esırgememelerini rica ediyorum.
arkadaşlar ben 151RS ye hasta oldum ama nasıl bi motordur çok bilgim yok.ayrıca 150HS(racing)modelini almayı düşünüyorum ve sakaryada plaka masrafları da dahil 2065 ytl.çok mu acaba?daha ucuza var mıdır istanbulda falan?
heeyy mıllet nerdesınız herkezın topıc uçuyo bızımkısı yerlerde duruyoo .hadı kım ne yapmış nasıl gıdıyo 151ler ben performan egzosu taktım
Teşekkürler arkadaşım bu egsoz krom ve el yapımı orjınal egsozu 90 ben bunu 150 ytl aldım sesı herşeyle mukemel zaten sıteden bır kaç kişide var onların tavısıyesıyle aldım