h
Arkadaşlar bende en sonunda 151 RS mi aldım

Me-la-ku arkadaşımızınkiyle aynı renk :wink:
Motoru genel olarak beğendim fakat sol aynası 2. gün kendiliğinden koptu :shock: Aynı motorinn abininki gibi oldu yani :? Servise gittim fakat hemen yapılamayacağını söyledi , onun için cumartesi günü erkenden servise götürcem motoru halledicekler .Ve bu sorun bu moedellerde hastalık haline gelmiş durumda sanırım.Onlarda aynen motorin abi gibi kaynak yapıcaklar .Yani işlem resimlerde gördüğümüz gibi.:wink:
Bide motor soğukken (genelde sabahları) ilk marşa bastığımda çalışıyor fakat 2 sn. sonra stop ediyor .Bu durum ancak 3 veya 4. basışta düzeliyor...Motor belli devirden sonra gazı tam yemiyo sanki bu durumla karşılaştınızmı.Yani motor gaz kesermiş gibi oluyo ,gazı bırakıp tekrar basınça düzeliyo.Servise bu sorunuda söyledim ilk 500 km. de bu tür sorunlar olailir dedi. :| ve filtre süngerini söyledim ama 500 bakımından sonra takıcaz dedi .Takılmaması sadece iraz fala benzin yakmasına neden olur dedi.Israr etmedim ama c.tesi günü tekrar gidicem o zaman taktırmayı düşünüyorum. Bunlarda bide karbüratörü temizlemeleri gerekmiyormu ?
Böyle sorunlarla sizde karşılaştınızmı arkadaşlar. Bide bu filtre yi kesin taktırayımmı ?
Yardımcı olursanız sewinirim.Şimdiden Teşekkürler :rendeer:
Motorun resimlerinide en kısa zamanda koyucam. :wink: