Mondial 151 RS hakkında görüşlerinizi alayım arkadaşlar ?

Millet ben 10 yıldır motosklet hastasyım. 16'ya girecegim su anda inş. ve ilk motosikletimi almak nasip oldu sonundaa :cat: :queen: ben de baslangıc olark mondial 151 rs 'yi düşündüm. Diyelim 2. el aldım, ablamın üstüne olacak da, noter işlemi vs. ne kadar para harcamam gerekir , gerekli işlemler neler bilgilendirir misinz? :wiinkk: ben marmariste 700 tl'ye çok güzel bi' makine buldum ama bilmiyorm yine de. :)

Son düzenleme:
Burcucum yaşın henüz motosiklet kullanmak için uygun değil ehliyet alman gerekli artık ehliyetsiz motosiklet kullanma furyası bitti denetimler Tüm Türkiyede sıklaştı.Sen 17 yaşını doldur rahat rahat motosiklet seçecek zamanın olacak ama şu an daha çocuksun devletin gözünde:)

ehliyet ehliyet ehliyet,sabır sabır sabır,zaman zaman zaman

Henüz 15 yaşındasın,yazlık bir belde de geçmişten günümüze senden önceki nesiller ehliyetsiz kullandılar diye senin de aynı kanıda olman çok yanlış senin gibi genç birisi için :bounce: cıkcıkcık :farao:
5 yaşımdan beri sabrediyorum diyorsun zaten sabretmesende 5 yaşında scooter kullanamazsın,kullanmaman gerekir o yüzden güzel kardeşim benim sen 2 yıl daha bekle,tabi buradakilerin görüşleri ve yazacakları senin için önemli ise,bence önemli ki böyle güzel ve kapsamlı bir sitede konu açmışsın :cat: Naçizane bir tavsiye sana bu abinden azıcık zaman,biliyorum belki amaaannn ne olacak ki diyosun ama deme

F54

ehliyet almadan motosikletin direksiyonuna geçme hee ehliyet aldıktan sonra da mondialin direksiyonuna geçme bende sana bi dost tavsiyesi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar