Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizim motorun karbüratörü 125cclerin karbüratörü. olur da bozulursa 151 rsnin karbüratörü takılırsa güzel bir hava ayarından sonra motor 80 kmyi daha hızlı gider. bu motor malesef 90 kmyi geçemiyor. yokuş aşağı 8500 devirde 95-100 taş çatlasın...
ben debriyajı değişmeden 2800 civarı kalkmaya başlamıştı. debriyajı değişince 2000 devirde kalkar oldu. bence normal.
ön grenaja boya yapman için önce plastik astarı, sonra plastik boya atman lazım. motorun tüm siyah yerlerini metalik griye çevirtmek istemiştim.
250 lira ile 350 lira arasında fiyat verdiler.i
3 kere düştüm kaporta kırılmadı.
Hocam bi servise sorup bakıcam bende ama genel anlamda performansından cok memnunum,aslında 70i gecmiyorum anayollorda ama arabalar cok sıkıstırıyor onun için bazen hız bi kaç dakikalığına gerekebiliyor.
Devirde sizinde aynıysa sıkıntı yoktur o zaman.
Bugun zımpara ve siyah spreyle arka cantayı boyadım cok hos durdu yeni gibi oldu. Motor yakısıklı oldugundan cok nazar değiyor
Egzos zırıltısını da halledersem cok iyi olacak. Genel anlamda ben cok memnunum. Bu fiyatlara ayağımızı yerden kesip bu sıcaklarda minibüslere esir olmuyoruz en azından. İnsaAllah herkes kazasız belasız sıkıntısız arızasız kullanışlarla keyfini cıkarır zc nin