yazayımda konu güncellensin

istanbul neresi?
servisi hariç heryer güzeldir bu motor için

ümit maxi nerdesiniz?
3 gündür elazığdaydım. perşembe gece malatyadan elazığa geçtim. bugün öğlen 3te geldim.
debriyaj ciddi manada kaçırıyordu artık. kırmızılarda sıkıntı yaşıyordum. arka varyatörü komple değiştik, ön varyatörün bilyaları dağılmıştı onu da değiştik. kayış mondialin kayışı vardı, taktırmadım. eski powerlink üzerinde kaldı.
GELELİM DEBRİYAJ DEĞİŞİMİNİN +LARINA:
1. çok titreme yapan motor gayet uysallaştı.
2. son hızım 10 km düşmüştü o düzeldi.
3. EN BÜYÜK +SI; 4 litre ile 110 küsür yapan ben 152 km sonrasında 17.5 tl benzin (4 litre benzin yani) yaktım. üstelik uzun yolda ve tapa gaz halde.
1 litre benzin ile 38 km yapmış oldum.
ybr ile aynı.
yalnız karbüratörüm değişim istiyormuş. valla kusura bakmayın böyle yakarsa hiiiç elimi sürmem karbüratöre... sonuna kadar kullanıp 151 rs karbüratörü alacağım. bizimki 24 mmlik 125lik karbüratörüymüş...
debriyajı garantiden değişmediler tek sıkıntım bu oldu. 75 lira verdik. sabah fabrikayı arayacağım.
güya karbüratörü de temizledi, halen daha ara sıra ilk çalıştırmada 400-500 devirde takılı kalıyor gibi, gazı az verince motor gazı almıyor. yarım gaz verince gayet güzel. subap ayarından ve ya benzin süzgeci ve benzin borularından dolayıdır. manifold da yırtılmış olabilir. uğraşmadım, uğraşmak istemiyorum.
şimdilik iyiyiz motorla...
egzozun içi dağınık durumda. yedek egzozum var ama sanayiye uğramak istemiyorum. yeni aldığım civatalarla egzoz sesini kesmiş durumdayım hiç ellemem.
kilometre 11600e dayandı.
ngural ön far lazımsa bende osram nightbreaker h4 lambalı bir far var. özelden ulaş istersen.