Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Objem 124.9 cm3
Výkon 5.1 kW
Výkon při otáčkách 7500 l/min
Točivý moment 7.6 Nm
Točivý moment/ot 5000 l/min
Uspořádání válců 1
Počet válců 1
Dvoudobý/čtyřdobý 4
Chlazení Vzduch
Vrtání 52.4 mm
Zdvih 57.8 mm
Kompresní poměr 9.2 : 1
Rozvod -
Ventilů na válec -
Příprava paliva Karburátor
Počet rychlostí A
Sekundární převod Přímý
Typ rámu Trubkový
Materiál rámu ocel
Zdvih vpředu -
Zdvih vzadu -
Úhel hlavy řízení -
Závlek předního kola -
Rozvor 1380 mm
Brzdy vpředu kotouč
Brzdy vzadu kotouč
Přední kolo 13 "
Zadní kolo 13 "
Výška sedla -
Hmotnost 119 kg
Celková hmotnost -
Objem nádrže 5.8 l
Spotřeba -
Zrychlení -
Maximální rychlost 85 km/h

Doplnit/nahlásit chybné informace

Galerie/wallpapery Yuki ZN 125 od uživatelů
Zatím nikdo nenahrál fotku do galerie. Máte nějakou pěknou fotku která stojí za zveřejnění. Neváhejte a vložte wallpaper.
Nahrát wallpaper

Videa Yuki ZN 125

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

12748.jpg

13112.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

bu renk daha hoş duruyo demii.keske bu modellerden gelseydi türkiyeye..

devir durumu nasıl? 4500 devri geçiyor mu? devirlenmesi normal mi? motoru orta ayağa alıp gaza basınca 9000 devir civarına çıkıyorsa motorda sıkıntı yoktur. bu durumda sorun ya ön varyatördedir ve ya kayıştadır. biraz daha bilgi olursa belki çözüm bulabiliriz.[/QUyarın sınavım var sınavdan sonra dediklerini yapar kontrol ederim maxi. ama kayış 1 buçuk ay önce değişti.değiştiketen sonra yine bu şekil hız problemi oldu ama sonrasında düzeldi. yarın kontrol edeyim bilgi veririm duruma göre teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

büyük ihtimalle kayış gibidir....
wolky hoşgeldin....
hala beklemedesin herhalde...
sağlık olsun...

unnamed kayış 1 buçuk ay önce değişti maxi nin dediklerini yapayim yarın ona göre servise götürürüm artık sağol...

iyi gheceler millet nasılsınız.1 saat önce şu cam sigortaya ayar oldum yarın halletcem onu gevşeme yapmış iki sigortayıda attırdı yaaa

yarın 13.30 gibi malatyadan elazığ'a geçiyorum. sabah erkenden işe gidip kamera için aparat yapacağım. güzel bir yol videosu çekeyim de bizim buraları görün. bir şey soracağım; benim fotoğraf makinası ".avi" olarak kaydediyor. en yüksek boyutlu videoyu nereye atabiliriz? ya da uzantıyı convert edebileceğimiz programlar nelerdir?

pazartesi sabah 8de de oruç ustanın dükkanı önüne park edeceğim, geçen sefer bakımı yapamamıştık, karşıdaki harput motor'da yaptık. bu sefer randevu aldım:wiinkk:.

yarın 13.30 gibi malatyadan elazığ'a geçiyorum. sabah erkenden işe gidip kamera için aparat yapacağım. güzel bir yol videosu çekeyim de bizim buraları görün. bir şey soracağım; benim fotoğraf makinası ".avi" olarak kaydediyor. en yüksek boyutlu videoyu nereye atabiliriz? ya da uzantıyı convert edebileceğimiz programlar nelerdir?

pazartesi sabah 8de de oruç ustanın dükkanı önüne park edeceğim, geçen sefer bakımı yapamamıştık, karşıdaki harput motor'da yaptık. bu sefer randevu aldım:wiinkk:.

total video convert var.. ayrıca dediğin gibi motorun devri normal bugün ustaya götürdüm büyük ihtimalle kranktandır dedi. ama bense zannetmiyorum kranktan olacağını. kmde 50 yi görünce sanki birşey tutuyormuş gibi bir his bırakıyor motor. dipgazda bile yok anca eğimli yollarda 60 70 km ye çıkıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

pazar günü gelecekmisin sen?
ysfb?

kardeşim yarın gelemiyorum motorun problemi halledemedim. gezi sayfasında da katılamayacağımı yazdım. sana iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim..

total video convert var.. ayrıca dediğin gibi motorun devri normal bugün ustaya götürdüm büyük ihtimalle kranktandır dedi. ama bense zannetmiyorum kranktan olacağını. kmde 50 yi görünce sanki birşey tutuyormuş gibi bir his bırakıyor motor. dipgazda bile yok anca eğimli yollarda 60 70 km ye çıkıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

kardeşim yarın gelemiyorum motorun problemi halledemedim. gezi sayfasında da katılamayacağımı yazdım. sana iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim..

zaten hava kapalı açık olsaydı çok dağa güzel olucaktı yağmur ihtimali yüzünden kaç kişi gelmicek zaten ben dağil bi yağmur yağıyor paçalara kadar camur oluyorum

arkadaslar merabalar.,ben de bı cok arkadasın dediği gibi forumu cok öncelerden takip eden fakat faal olarak katılmayan 150 zc sahibiyim=) keske farklı bı sekılde burda olmus olsaydım.,buqun kaza yaptım :( 60 la giderken bi aracın aniden durmasıyla arkadan carptım.far ın etrafındaki korumalık kırıldı,ön fren hidrolik yag akıttı.,kucuk sis lambası patladı,camurlukta aracın tamponun boyası kazındı..
acaba gidon da sorun olmuş olabılır mı
kırılırmı diye korkuyorum?motorda kucuk de olsa cızık bile yok tu:salut:

sağlık olsun ysfb...
bi dahakine artık gelirsin...
punk geçmiş olsun sanada...
cana geleceğine mala gelsin...
şükürler olsun sana birşey olmamış...
motor yapılır...

arkadaslar merabalar.,ben de bı cok arkadasın dediği gibi forumu cok öncelerden takip eden fakat faal olarak katılmayan 150 zc sahibiyim=) keske farklı bı sekılde burda olmus olsaydım.,buqun kaza yaptım :( 60 la giderken bi aracın aniden durmasıyla arkadan carptım.far ın etrafındaki korumalık kırıldı,ön fren hidrolik yag akıttı.,kucuk sis lambası patladı,camurlukta aracın tamponun boyası kazındı..
acaba gidon da sorun olmuş olabılır mı
kırılırmı diye korkuyorum?motorda kucuk de olsa cızık bile yok tu:salut:

geçmiş olsun dostum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

sağlık olsun ysfb...
bi dahakine artık gelirsin...
punk geçmiş olsun sanada...
cana geleceğine mala gelsin...
şükürler olsun sana birşey olmamış...
motor yapılır...

sağol unnamed. servise falan götürmeyeceğim motoru. açıkçası güven duymuyorum götürdüğüm iki yerede.

Selam arkadaslar ben yeni aranıza katıldım ZC alalım 2 hafta oldu plakayı ruhsatı fln bn cıkartıcakdım cunku bayı 500 tl ısteyınce ama gecen gun motoru baglattım basıma cok dert aldım yani birde bnde a2 ehliyet yok b sınıfı var sımdı plaka işini fln hallettıkden sonra otoparkdan cıkarmak ıcın bana a2 ehliyetli biri lasım BANA YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMI İSTANBUL AVCILAR CİVARI !!!:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar