Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar az önce motorumla bayır yukarı çıkarken gaz kolu bir anda boşa dönmeye başladı motora gaz veremedim.Sanki içinden bişey kırılmış gibi oldu lütfen biri ne olduğunu ve ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi?

gaz telin kopmuştur. fazla asılmışsın.

ceyhun teşekkürler.

peki bizim benzin musluğu ne işe yarıyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

arkadaslar tes ettim denedim.benim çok yakıo dedigim moroum 1 depo ful benzin ile 145 k.m yapti...sizce nasil.

gösterge kırmızıya gelince alıyorum. 4 litre 135 km sabit.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

Etvallah birader şimdi işi bilen bi abiyle bakacağız bakalım umarım biz halledebiliriz. Ama şöylede bişey var gaz elciği boşa dönüyor gaz teli kopmuş olsa gaz elciği yinede eskisi olmazmıydı?

gaz telinin geri tepmesini karbüratörün üzerindeki yaylı mekanizma sağlıyor diye düşünüyorum. gaz telin kopmuştur ve ya karbüratördeki o kablonun telinin yönünü değiştiren yarım ay gibi parçadan çıkmıştır. eğer 2. dediğimse bir tornavidayla kabloyu yerine geçirebilirsin.

muzyy benzin bitmiş olmasın :) şaka bi yana ya elcikte yada karbüratör kısmındadır problem gerçi arkadaslar söylemiş ama problem neden cıktıysa yaz da merakta kalmıyalım =)

motorun sesi süper gerçekten.su benim motoru almasaydim senin motoru hemen alirdim..bende göz koydum senin motora:))ya bisey fark ettim .akü göstergesi benimm motorda ibre ortayi gösteriyo hep.seninkinde ortadan biraz daha yukarda duruo?

akü en üst seviyede duruyor....
o şarj olduğunun göstergesi....
sürekli dikkat ederim ona...
maşallah de ümit lütfen bi nazara geliyor bıktırıyor beni:)
sat motoru vereyim benim motoru sana....:)

masallah unnamed ..bendegi akü göstergesi tam ortada duruyo?allah nazardan saklasin.benim motorda öle.hiç bi sorun çikarmi ses dersen egzozdada yok baska yerindede.istop etme falanda yok.her yeri tıkır tıkır masallah..hani bazen okuozya su oluyo bu oluyo çin mallarina demekki birazda sans isi..

masallah unnamed ..bendegi akü göstergesi tam ortada duruyo?allah nazardan saklasin.benim motorda öle.hiç bi sorun çikarmi ses dersen egzozdada yok baska yerindede.istop etme falanda yok.her yeri tıkır tıkır masallah..hani bazen okuozya su oluyo bu oluyo çin mallarina demekki birazda sans isi..

ümit km re kaç öle konuşma bence öle diyince insanın başına geliyor bi gün demiştim benim zc de ne şanlıyım hiç sorun çıkarmıyor arkadaşa dedim geldim bindim üstüne marş basmıyordu :D sonra ortaya çıktıki el marşının kablosu yerinden kurtulmuş :queen:

nasıl yok....
öyle işmi olur....hepsinde var direksiyon kilidini...
kontağı kapat ters yöne çevir...direksiyon sola dönük olacak ama....

anammmmmm..VALLAHİ YOK..ben rs kullanmistim bir zamanlar onda vardi bunu aldım bunda yok..dedşm heralde bu modeller de yok onun için ben arastırmasdim da..üstünede düsmedim gidip bidaha bakayım kitlenecekmi ama yok yafff.nasıl olur böle bişi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

:))) simdi gittim baktim ..ben kontagi sonuna kadar cevirmemisim o yali kisma kadar.simdi cevirdim kitlendi direksiyonn:)))ya ben buzaman kadar hiç kitlemedim dreksiyonu iimi:))hiç sormak aklımada gelmedi

kuzenim bu motordan aldı...şu an 2.000 km de,2 kişi ile yüklenince egzozdan cızırtı geliyor bunun tamiri var mıdır?

Egzozcu unnamed:-D bakiyorumda forumda cok aktifsinde bizi unutun gittin:) benim motoru görüyomusun yürüyomu hala:)

arkadaşlar benim bir sorunum var . motorumu ilk aldığım zamanlar ibrelerin olduğu plastik koruma bantlarını çıkarmadım .güneşin altında kaldığı içinde erimiş ... göstergeleri buharlanmış gib camdan çook az görüyorum . sayıları hiç okuyamıyorum .. bunu garantiden değiştirebilirmiyim ? veya ne yapmam gerek .. yedekleri satılıyor mu ? kaç paraya patlar bu bize ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar