CROSSMAX sen okadar ariza yasamissin motorla ilgili sun hayatta olduguna sakat olmadigina sükredecegine hala bir zamanlar ne oldugunu bilerek aldigin motorunu kötülüyosun..simdi söle bisi vardir bir insan gerçekten i,steyerek bişi aliosa onun kusurlarini görmezden gelmeye çalisir ve o kusurlari halletmeye çalisir...BU MANADA MOTORDA ANLAMİS DEMEK SENİN NASİL BİRİ VOLDUGUNU o DA O ŞEKİLDE ODA SANA CVP VERMİS..

suan senin altinda olan yamaha mi ybremi neyse evet iimotordur kalitelidir nerden bilecen sabah kalkip motorun yanina gittiginde yag kaçirmayacsagini veya yolda giderken firenlerinin tutmayacagini.eger yarin basina böle bişi geldiginde çikip buraya arkadaslar böle böle yazabilecekmisin ki yazamazzın..

birkere içine sinmemiş senin motort.ilkler her zaamn güzeldir çogu kişide bu motorla baslar ilklere bence sen biraz ihanet ediosun geçmiste kullandigin motora..ADAM gibi kullanirsan gayet güzel ben herkese öneriyorum tabi yanında nelere dikkat edeceginide sölüyorum..ben şimdi ayazagadan m.köye gidiorum levent trafiginde 1.5 saatim yolda geçiodu bazen minübüsten inip metroya biniodum ve yol masrafı artı zaman iki ye katlaniodu zc yi aldim evle is arasi 15 dakka yol parasıda benzine vurursak yarının da yarısı oldu..ve ben bu motoru 1600 e aldım ..ben çok dogru bi karar verdigimi düşünüyorum gayet gösterişli ve güzel bi motor çin malları arasında......yamaha ybr sen yinede dikkat et okadar güvenme