Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu sis lambasıın bir adet yeterli olurmu..demin gösterdigin yuvarlak olan sis lambası daha hos durmazmı sence hangisi daha çok aydınlatma yapar..garantiyi etkilermi diye sormustum ama?

garantiyi etkilemez takarken bi hasar verilmezse.ikiside aydınlatır ama yuvarlak olan ön çamurluk yanlarında sağa sola dönerken kenarlara çarpıyor oyuzden diktörgen dedim ama benim gibi yukarı takacaksan yada takdıracaksan yuvarlakda olur..

anladım çok tesekler bilgiler için.yarın ilk isim onu halletmek olacak .son sorum peki bu montajı parça fiyatı toloam nekadar tutar..

arkadaşlar sis farıyla uğraşacağınıza zenon taksanıza...
dolu uğraşacaksınız onlarla...

benim ön farın içinde buhar ve su damlacıkları oluyo..sanırım su alıyo içine bunu garantiden degisebilirmiyiz.ne yapmam gerekir

fark edilmek ?? gecede gündüzde beni fark etmeyenin anlının karışlarım :)) heryer led prıl prıl geziyom :) fara mercek takmadan zenon iyi olmaz mercek takcan ugraşcan bide zenona bi dünya para...en kolay ve en rahat çözün sis lambası :)

müdür o ledide ben motoruma takmam büyük lafa tövbe...
benim motorum ya hiç ilgi çekmesin çekiyorsada sadeliğiyle ilgi çeksin...
ki ikinci bir konu gel seninle bi çevre yoluna çıkalım bakalım kimi farkediyorlar kimi fark etmiyorlar:)

uzak bana ben gölcükdeyim ama emin ol beni fark ederler çünkü bakmamak için kör olmak lazım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------

neyse ben kaçtım

ya bugun sarvis servis gezdim sabahtan beri ama hiç bi servis takamio sis lambasını ve tavsiye etmiyolar.beyaz ampul taktılar bakalım o nasıl olacak..birde far içinde buhar olusuyo du su damlaları..servise gittim fabrikadan yenisini istememiz lazım dediler..eee ben ne yapacam 15 gün farsiz motorsuzz.en iyisi yaz bitiminde göndermek farı...istanbulda sonunda dogru düzgün bakan bi servis buldum ilgileri çok iii

selam arkadaşlar :) ben motoruma uçuk rakamlarda olmayan yan çantalardan istiyorum daha önce alıp takan varsa bi yardım lütfen :)

Birde arkaya fazla göze batmayan kırmızı ledlerden çakar lamba bağlamak istiyorum ama direk arka stop a giren kablodan bağlasak sorun olurmu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sahibinden.com fiyatlarına aldırmadan. motorun gerçek edeceği fiyata motorunu satmak isteyen varmı????

yanlış anladın sanırım farın içinde park ampulu var iki adet her birinde 13 er adet led var motorun çevresini gezende 5 metre led şerit bu letler öle cam apmul gibi degil küçük ama güçlü zaten park lambasına baglı oldugu için çalışırdıktan sonra istersem açıyorum yani kontak açıldıgı zaman açılmıyor oyuzden marşa yada çalışmaya bir zararı yok

bu park ampulu: http://urun.gittigidiyor.com/SPACE-13-SMD-LEDLI-T10-PARK-AMPULU-POWER-LED_W0QQidZZ37498080

5 metre şerit led: http://urun.gittigidiyor.com/Beyaz-5-mt-Makara-Led-Silikonlu-Esnek_W0QQidZZ17849367

ANGEL EYES SİS LAMBASI: http://urun.gittigidiyor.com/SPACE-95MM-BEYAZ-ANGEL-EYES-SIS-LAMBASI-FARI_W0QQidZZ37489398

bunlara tıkla bilgi sahibiolursun

hocam ne yaptın :). o sisler h3 ve tanesi 55 w çekiyor. 5 metre ledle parklar toplam 5w çekmez ama o sisleri bir an önce iptal etmen lazım. motoru yavaş kullanıyorsan, farların sürekli açıksa akün boşalır. angellara karışma, h3leri iptal et benden tavsiye.

ya bu led isi daha sonrada.benim için en önemlisi suan motorun farları.motorun suanki orjinal farları hiç göstermio önümü..ona bişi yaptırmam lazım ..uygun bişi olmalı..önümüde görmeliyim tabi.birde su amosörler çok vuruo kasislerde..servise gittim son ayarda dediler ama hala aynı onun için bişi yaptırabilirmiyim acaba..ve gaz elciginde biraz bosluk var..benim gittigim servis adam tam bir uyusuk.ve çakal..hiç ilgilenmio.ysfb nin gittigi bi servis var mis oraya gidecem bakalim

fara direk mercekli zenon taktır. olmadı düz zenon taktır. bu farla ilgili her şeyi tek tek deneyerek uzun zaman kullandım. zenon baştacıdır. sırf uzunu bile yeter. hızlı giderken bi çakıyorum uzunu, önümde bi koridor açılıyor anında. 100tlye yaptırabilirsin. malatyada 100 tl ise istanbulda daha ucuza yaptırırsın.

amortisörlerin için; motorun üstünde oturuyorken ön freni sıkarak öne arkaya yüklen. amortisörün çalıştığını hissedersin. eğer dengesiz şekilde motor salınıyorsa o taraftaki amortisör bozuktur. yani motor ön sola yığılıyorsa ön sol bozuktur.

gaz elciğindeki boşluğu ya gaz kolunun yanındaki 3-4 cmlik vidayı çevirerek alabilirsin. eğer daha fazlaysa alt bagajı aç. akünün bagaj tarafındaki vidaları söküp o ortadaki plastik kapağı sök. karşında karbüratör görünecek. gaz teli bir kıvrımla karbüratöre bağlı halde göreceksin. o dolandığı yerin yanında somunlar olacak. onlarla gaz telinin boşluğunu 0layabilirsin ama tavsiye etmem. az da olsa boşluk olmalı. panik frende gaz kolunu tam bırakamayabilir ve durmakta sıkıntı çekebilirsiniz.

selam arkadaşlar :) ben motoruma uçuk rakamlarda olmayan yan çantalardan istiyorum daha önce alıp takan varsa bi yardım lütfen :)

Birde arkaya fazla göze batmayan kırmızı ledlerden çakar lamba bağlamak istiyorum ama direk arka stop a giren kablodan bağlasak sorun olurmu?

yan çantalar accayip pahalı. en iyisi mahmutpaşadan 2 tane omuz askılı seyahat çantası alıp motora göre heybe şeklinde yaptırabilirsin. heybeye ek olarak arka çantanın dibinden geçecek şekilde ek de yaparsan milim oynamaz. ben bunu şimdilik kullanıyorum.

yazın ise yapı marketlerde satılan 28 inçlik alet edevat çantasına w harfine benzer şekilde demir yaptırarak sağlam bir çanta yaptıracağım.

benim arka çantaya park fren sinyal bağladım bir sıkıntı yok. fazla güç çekmesin yeter. 5w-10w yeterli. aslında şerit led daha mantıklı. az güç çeker.

bi scootera asla heleki çin ise 850 den fazla vermem :p

benim motora 2 milyar versen gene vermem.:bounce:

maxi97 abi varsa fikir olması açısından bi foto atarmısın :) hem biraz şenlensin sayfa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar