Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bencede bozuktur .yaaa sorma ben yapamayıp o yaparsa kendimi keserim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 ----------

yani devir kesici diye bir şey bunlarda olmaz mı

eğer 150 cc de vitesli olsaydı bu motor 120/140 arası hızlarda olurdu otomatik oldugu için sınırları zorlamadan çalışan bir motor bu benim düşüncem bu arada sizin motorlar açılcak yeni ise

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------

tek uyumayan zc ci ben değilmişim :)

ben opet markette çalışıyorum o sebeple bu saate ayaktayım :peki ön varyatör vaya arka varyatör çaplarıyla oynansa vaya arka final dişli ile .desene git rr albitane :)

scooter amacından şaşar bu tür oynamalar belki hızı biraz arttırır ama yakıt artar aşınma artar bakım zamanı kısalır vs vs vs

birincisi garantiden çıkması servisine bağlı..
ikincisi performans olarak gayet memnunum, abartmıyorum düz yolda rahat rahat 110 görüyorum sağlam uzuyor çünkü...
ekzozun zc ile hiç bir alakası yok iç aksamı tamamı ile bizim el işçiliğimizdir....

ben kağıthane beşiktaş tünelinde 100 gördüğüm zaman bu salyangoz egzozdan yanık kokusu geliyor. Temde de iki kişi 120 yi gördük. en son kadıköyden gelirken 100 ve 110 arası geldim ve iki üç gün sonra kayış koptu. :D bir hafta sonrada baskı balatası değişti. hor kullanmaya gelmiyor bu motor. :D ama e5 te de mecbur kalıyor insan o kadar hızlı gitmeye. birazdan da aküyü söküp şarj ettirmeye götüreceğim:D egzoz 125 liraya üçgen buldum ama ben o kadar pahalı birşey yapmak istemiyorum. çıkma ucuz yollu birşey düşünüyorum.

benim egzoz yeni daha gittigi yere kadar artık..bozulur sa yeni tip alirim öle düünüom..fiyatida pahallı ama ne yapalim sekil olarak güzel görünsün bari..

valla benim o tip şeylerle işim olmadığı için keyfime bakacağım...
buraya gitmezsem arabayı alıp sakaryaya doğru gitme niyetim var..

yoo ben kız arkadaşımın yanına gideceğim trenle..ayrıca motorun son hali zarif ve sade olmuş..

heralde gece gündüz en çok ben varım burda :)..

ya ben anlamıyorum bazı arkadaşları çok zorluyorlar zc yi :.(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar