Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ağa yzf sürdüm on numara performansı var beğendim....
neyse ben zc ile devam edeyim...
şu arabaya bakıp küfredesim geliyor bazen:(

yarın servise götüreceğim iyiden iyiye hızı kesildi. performans olarak sorun o.

olay şu kayış ve yağ değişimi olduktan 1 hafta sonra böyle problem çıktı. ahava filtresi de temizlendi. dipnot kayış değişimini servis yapmadı arkadaşla yaptık ama kayış değiştikten sonra performans çok iyi artmıştı

olay şu kayış ve yağ değişimi olduktan 1 hafta sonra böyle problem çıktı. ahava filtresi de temizlendi. dipnot kayış değişimini servis yapmadı arkadaşla yaptık ama kayış değiştikten sonra performans çok iyi artmıştı

motorun sesinde bir değişiklik varmı peki veya çalışmasında

evet ses daha sakin daha az çıkıyor. daha önce krank komple değişmişti o zaman 30 km yi geçmiyordu hız şimdide 50 km geçmiyor.

kalkışta titreme flan yoksa varyetörde problem olabilir eğer titreme varsa debriyajda yapabilir. kısaca kayışın ora açılıp tek tek bakılcak:cat:

ysfb kardes istersen senin servise yarin bende gelim fara baktrim bende beraber gideriz
olmasmi=?

ben öğlen paydosta götürmeyi düşünüyorum neden dersen akşam 7 ye doğru kapatıyorlar ilgilenmiyorlar. gerçi normal zamanda da ilgilenmiyorlar. dilersen cumartesi getir. cumarteside açık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

kalkışta titreme yoksa debriyaj sağlam sorun varyetörde gibi görünüyor ama yinede belli olmaz. belkide sübab ayarıda olabilir düzensiz çalışma varmı istop etme felan.

gelmeyi isterdimde motorum yok ama artçı olarak gelirim:mrgreen:

yoo kesinlikle istop etme gibi bi problem yok hiç olmadıda. inşallah fazla girmez daha doğrusu servis fazla sokmaz:D problemi öğrenip fiyat alırım

gözün korkmasın o zaman tek varyetör kaldı:mrgreen:

sağolasın emre :D şu prblemler halolsun. zaten bir türlü görüşme falan gerçekleşmedi. havalar düzelsin senin yanına getireyim ben bu mereti. şase koruması falan o dış aksam biraz dağınık ve anlayan biri lazım motora masraf değip değmeyeceğine bakacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar