ağa yzf sürdüm on numara performansı var beğendim....
neyse ben zc ile devam edeyim...
şu arabaya bakıp küfredesim geliyor bazen![]()
ekstradan sis lambası takabilirsin ön amörtisörlerin oraya internetten araştır bulursun:cat:
motorumu özledim fakat yapacak bi şey yok artın unnamedin motora sarıcam kafama göre onu kurcalarım:mrgreen:
yarın servise götüreceğim iyiden iyiye hızı kesildi. performans olarak sorun o.
olay şu kayış ve yağ değişimi olduktan 1 hafta sonra böyle problem çıktı. ahava filtresi de temizlendi. dipnot kayış değişimini servis yapmadı arkadaşla yaptık ama kayış değiştikten sonra performans çok iyi artmıştı
motorun sesinde bir değişiklik varmı peki veya çalışmasında
evet ses daha sakin daha az çıkıyor. daha önce krank komple değişmişti o zaman 30 km yi geçmiyordu hız şimdide 50 km geçmiyor.
kalkışta titreme flan yoksa varyetörde problem olabilir eğer titreme varsa debriyajda yapabilir. kısaca kayışın ora açılıp tek tek bakılcak:cat:
kalkışta titreme flan yoksa varyetörde problem olabilir eğer titreme varsa debriyajda yapabilir. kısaca kayışın ora açılıp tek tek bakılcak:cat:
emre gelcenmi bea yuvacık gezisine![]()
gelmeyi isterdimde motorum yok ama artçı olarak gelirim:mrgreen:
yoo kalkışlarda titreme yok.. Debriyajda sorun çıkarsa biraz tuzlu olacak desene![]()
sattınmı motoru okumadım geçmiş sayfaları![]()
ysfb kardes istersen senin servise yarin bende gelim fara baktrim bende beraber gideriz
olmasmi=?
kalkışta titreme yoksa debriyaj sağlam sorun varyetörde gibi görünüyor ama yinede belli olmaz. belkide sübab ayarıda olabilir düzensiz çalışma varmı istop etme felan.
gelmeyi isterdimde motorum yok ama artçı olarak gelirim:mrgreen:
yoo kesinlikle istop etme gibi bi problem yok hiç olmadıda. inşallah fazla girmez daha doğrusu servis fazla sokmazproblemi öğrenip fiyat alırım
gözün korkmasın o zaman tek varyetör kaldı:mrgreen: