Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bisiklete bile biner bazı şeylerini onarmayı tamir etmeyi bilmek gerekir bu işlerde öyle bi sese bi yanmayan lambaya kızıp motora söylenmek olmaz sonuçta kul yapısı o bozulcak biz yapcaz he şu var ne kadar iyi bakarsan okadar az üzer

benimde motor eskisi gibi gitmiyor kayış değiştikten sonra çok iyi performansı vardı ama nedendir bilmiyorum şuan o ataklık o hız yok.gaza ne kadar asılırsam asılayim gitmiyo.düşünüyorum neden acaba bi olayda olmadı kayış değişti iki gün sonra yağ değişti çok iyi idi. işte son 4 5 gündür problem bu. aybaşı gelmeden de götüremiyorum servise

takılan kayış herzaman ilk takıldığı sertlikte olmaz yumuşar ve performans düşüşü yaşarsınız bir problem yok yani

ne çok sorun yaparmış bu motorlar ya 1 aydır takip ediyorum forumu herkes problemli Allah sabır versin vallahi size...

bi aralar dış görünüşüne aldanıp iyi iyi almaya karar veriyordum iyiki almamışım diyorum şimdi yavaş gidiyor bendeki ama çok şükür sorunum yok

takılan kayış herzaman ilk takıldığı sertlikte olmaz yumuşar ve performans düşüşü yaşarsınız bir problem yok yani

kayış takıldıktan 2 hafta sonra böyle bir durum ortaya çıktı. Birde motor 15000 de. gün içersinde ise haftaiçi kullanmıyorum bile işe gidip gelmek 5 dakika.

hava filtreni filan bir temizlet....
benim tahminim ondan....

sana katılıyorum az bi tıkanıklık stop bile ettiriyor en iyisi yeni takmak 1000 km bir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------

bu arada şurası burası bozuluyor falan kötü motor falan diyenlere biraz kızıyorum bakarsan bag bakmazsan dağ olur ben hiç sorun yaşamadım....

aynen öle bakarsan sorunsuz binersin bende hiç sorun yasamadim motorum çok ii kaçisi frenleri çekisi....

Şöyle birşey sipariş ettim.

150cc_GY6_Perfro_4d558344cc09c.jpg

Olurmu olmazmı derken sonunda bugün parayı yolladım. Arkadaşım ağustos'ta gelirken yanında getirecek. Bakalım montajdan sonra neler olacak.

Ürünün açıklaması :

175cc Big Bore Kit With Performance Cam and Head.
GY6 30mm Performance Carburetor and Intake 6mm gain over stock
Scooter Performance Exhaust
Performance AC CDI with 4 degrees of advance and no rev limiter.
Performance Coil doubles your voltage for a hotter spark and a more complete fuel burn.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı emre ..ayrılmak üzücü olsa gerek..ben bu aksam ilk defa dısarı çıktım motorla ve..ilk defa farları kullandım..önümü hiç göremedim ya girmedigim çukur kalmadii.extra bir far taktırabilirmiyim ve ya ne yapabilirim emre senin yöntem çok pahalli birazdaha uygun bisi yokmu ne yaptırabilirim cvplarınızı bekliyorum

hadi hayırlısı emre ..ayrılmak üzücü olsa gerek..ben bu aksam ilk defa dısarı çıktım motorla ve..ilk defa farları kullandım..önümü hiç göremedim ya girmedigim çukur kalmadii.extra bir far taktırabilirmiyim ve ya ne yapabilirim emre senin yöntem çok pahalli birazdaha uygun bisi yokmu ne yaptırabilirim cvplarınızı bekliyorum

ekstradan sis lambası takabilirsin ön amörtisörlerin oraya internetten araştır bulursun:cat:

motorumu özledim fakat yapacak bi şey yok artın unnamedin motora sarıcam kafama göre onu kurcalarım:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar