Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kalkışta bile dip gaz vermeme rağmen debriyajım sapasağlam. bence servis "kullanıcı hatası"nı kabullendirmek için böyle bir şey söylemiş. her zamanki servis yalanlarından bence.

bu bence servis yalanı değil...
özellikle motor boşta giderken birden torka bindirdiğinizde sert geçiş yaptırıyorsanız zamanla debriyajı kırar...
phantom kendide söylüyor aragaz mevzuunu, büyük ihtimal yokuş aşağı sürerken farketmeden kırmıştır kolu...

özellikle motor boşta giderken birden torka bindirdiğinizde sert geçiş yaptırıyorsanız zamanla debriyajı kırar...
phantom kendide söylüyor aragaz mevzuunu, büyük ihtimal yokuş aşağı sürerken farketmeden kırmıştır kolu...

şu zcyi bi adam gibi kullanan benmiyim acaba diye düşünmeye başladım:mrgreen:

benim evden 161km olarak görünüyo:queen: zaman uygun olursa gelirim:cat: hem zcle son uzun yolum olur:p

gelirim diye birşey yok...
konvoy başısın sen:queen::queen:
elbet ki geleceksin, kambersiz düğün olmayacağı gibi sensizde gidilmez oralara:cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------

şu zcyi bi adam gibi kullanan benmiyim acaba diye düşünmeye başladım:mrgreen:
öhöhhööhhhh:cyclopsan:cyclopsan

ebubekir emre reklamcı var kaynarcada cuzi bir rakam a istediğiniz şekli yapar..stıkır falan.. taraklı gezisine bende gelirim duruma göre.. yol güzergahı üzerinde 10 numara köfte yapan bir tesis biliyorum... nede olsa bizler göbekli motorlu ve mutluyuzz....

ebubekir emre reklamcı var kaynarcada cuzi bir rakam a istediğiniz şekli yapar..stıkır falan.. taraklı gezisine bende gelirim duruma göre.. yol güzergahı üzerinde 10 numara köfte yapan bir tesis biliyorum... nede olsa bizler göbekli motorlu ve mutluyuzz....

çok iyi o zaman aklımda çok fazla sticker şekli var.:) aynen oleyiz ama bn giderken 60kmyi geçmeyi düşünmüyorum ona göre yavaştan geze geze gidicez:cherry:

yazın para durumuma göre geleceğim inşallah. motoru da otobüsün dibine attık mıydı tamamdır.

dediğin gibi yapmak tabikide yanlış ben normal giderken dip gaz zararlı anlamıştım...boşta 30 km ile giderken gaza bastımmı lap diye vuruyo 50cc lik motor bile müthiş zarar aslında:S 150 lik alette bu dahada fazla olsa gerek birden tutuyo debriyaj dediğin tam açıklayıcı olmuş :):)

herkese iyi akşamlar benim bi sıkıntım var bi yardım ederseniz çok iyi olacak beyler motordaki cızz cızz sesini biliyorsunuzdur onu nasıl giderebiliriz servise 500 km bakımında bile söyledim yok yapacağımız birşey yok diyorlar egsoz değişim talebinde bulunsam ses geçer mi bi yardım ederseniz sevinirim bide motorum mavi renkte modifikasyon önerisi olan olursa oda çok iyi olur yalnız apaçi işi değil sadece ve şık birşey istiyorum iyi akşamlar

o ses yan ayaklık yayından yada orjinal egzozda bulunan 2 küçük yaydaneliyordur genelde yüksek hızda duyulan bi ses rüzgarin titreştirmesinden dolayı

müdür haftaya pazar havalarda güzelleşir gibime geliyor o zaman gitmeyi düşünüyoruz...
bakalım gidersek zaten elbet haber veririz sana...:cat::cat:

istikamet mümkünlü köyü..
bakacağız herşey mümkünmü diye:)
sapancaya kadar D100 den devam sonrası on numara doğa içinde geziye devam...
süper yollar...

herkese iyi akşamlar benim bi sıkıntım var bi yardım ederseniz çok iyi olacak beyler motordaki cızz cızz sesini biliyorsunuzdur onu nasıl giderebiliriz servise 500 km bakımında bile söyledim yok yapacağımız birşey yok diyorlar egsoz değişim talebinde bulunsam ses geçer mi bi yardım ederseniz sevinirim bide motorum mavi renkte modifikasyon önerisi olan olursa oda çok iyi olur yalnız apaçi işi değil sadece ve şık birşey istiyorum iyi akşamlar

egzoz burçlarına da bakman lazım. 2. ses oradan çıkıyor. vidaların oraya pul attır. burç istediğimde komple egzoz öneriyorlar.

ben siyah kısımları metalik griye boyayacağım. havaa filtresi kutusu arka iç çamurluk plakalık dahil.

iyi bi reklamcı bulursam ön rüzgarlığı uzun pleksiglastan kesitmeyi düşünüyorum. majestylerinki gibi normal cam olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

:p:p:p:p:p:p

hava yağmurlu olursa gitmeyiz.. birde mondialler yolda kalırsa ben sizi tanımam...:p:p:p:p:p:p

çınarcığa köfteyemi gitsek...

abi bizim mondiallere hep laf söylüyorsun:mrgreen:, 5 gün yağmur dibinde gezdim. onca elektrik çeken eklemelerime rağmen tek sorun çıkarmadı. dip gaz 400 km yaptım.

gri ve mavi zc li arkadşlar isimlerinizi tam bilmiyrum uzun zamandan sonra ilk defa girdim ve diğer arkadşlar beni eklerseniz size 1-2 sorum varda facede yusuf can sanıgök olarak yada burdan da sorayım gri 150 zc için jantları nasıl boyadın maliyeti ne oldu bide boya türü nedir yani özel bi boyası var mı ? 2. soruda arka stopları bende kırmızı yapmak istiyorum onu nasıl yaparız teşekkürler şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar