Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

illa motor diyosan ıslanarak gideriz benim içinde farketmez sadece öneri:cherry: hafif sağnak yağış gösteriyo zaten..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

hayırlı olsun yeni motorunda sanki hiç yağmur çamur görmicekmiş gibi yapma. çıkmak istiyosan çık:cherry:

saol :) şuan yeni evli gibiyiz pek üstüne düşüyorum zamanla tabikide çamura batıcak ama şuan kaldıramam bunu :D

silwerwing 600 gözüme çok güzel gelmeye başladı. 18 milyar fazla bir para değil...

silwerwing 600 gözüme çok güzel gelmeye başladı. 18 milyar fazla bir para değil...
motor güzel çok yakıyor yanlız ama hak ediyor
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demek geldi içimden:queen::queen:
:DD
onun yerine pcx125 her türlü yeter bence :D enjekterlü digital gösterge vs :D

alakası olmıyan farklı kesim ve şartlara hitap eden motorlar mukayese bile edemesin silwerwing le

5-6 litre yakıyor 100 kmde. sakin kullanırsan 4.5 bile yakıyormuş. bizim zc bitarafının zoruyla 90 yaparken 7500 devirde 3.5 yakıyor. o daha düşük devirde aynı hızda gidecek. ayrıca arkamdan selektör yapan araba olunca da gaz kolunu kapatmam yeterli olur.

nexus scooter'ın ss'idir....
manevra kabiliyeti, hızı ve frenlemesinde sınıfın lideri....

nexus scooter'ın ss'idir....
manevra kabiliyeti, hızı ve frenlemesinde sınıfın lideri....

sana nexus diğince celalleniyosun hemen zaten:cherry: bide ss lafını mümkünse scooterda kullanma onun yeri başka:queen::queen: aradaki farkıda inşallah yakında görüiceksin aa bu scootermış dersin:cherry::cherry:

öbürüdemakam koltuğu gibi rahat daha konforlu vede 180km hızı var yeterli frenlemede sınıfının lideri dedin ya abs li silvirling den daha iyi olduğunu sanmıyorum

18 milyar gibi bir para o motora bağlanmaz bence..

İlla delilik scooter almaksa çok daha güzel aletler mevcut ama bence sonuç olarak SCOOTER mantığında ki alete 18 milyar delilik.. :D

selam millet bugün motoru götürdüm servise zar zor :D

Sorun: debriyaj kırılmış! kavraması kırılmış bildiğiniz :D masraf fiyatı 150 tl ooohh :D
Neden: yokuş aşağı inerken gaz vermemiz veya motor rölantide çalışırken aragaz vermemiz :D en çok yaptığım şey :D :D

İyi forumlar

iki üç resim atalımda ortalık şenlensin:)
emreyle güzel gezdik bugün, şeklimizde var hani...
biliyorsunuz zc olarak bizimkiler farklı, örnek teşkil ediyor:)
9758.jpg

9764.jpg

9765.jpg

selam millet bugün motoru götürdüm servise zar zor :D

Sorun: debriyaj kırılmış! kavraması kırılmış bildiğiniz :D masraf fiyatı 150 tl ooohh :D
Neden: yokuş aşağı inerken gaz vermemiz veya motor rölantide çalışırken aragaz vermemiz :D en çok yaptığım şey :D :D

İyi forumlar

vala orhan ben bu dediklerine inanmadım zaten avcılara gitiysen eğer motorun direksiyonu kopsa elinde kalsa derlerki çok çekmişsin o servisteki zihniyet bu rölantideyken tabikide ara gaz verceksain heleki ilk çalıştırdığın zamanlar yaptırdınmı bari g.olsun :D

alper büyükçekmeceye götürdüm avcılar uzak geldi gözüme :D

olan oldu valla daha yaptırmadım kapora verdim salı günü gidip alıcam motoru :D

Bu arada hayırlı olsun cbf :D bir ara buluşalım gezelim :D

alper büyükçekmeceye götürdüm avcılar uzak geldi gözüme :D

olan oldu valla daha yaptırmadım kapora verdim salı günü gidip alıcam motoru :D

Bu arada hayırlı olsun cbf :D bir ara buluşalım gezelim :D

saol olur nie olmasın b.çkemecedeki yer eskiden bisikletçiydi cidi söliyroum sonrada şube oldu zaten sipariş üzerine satımda yapıyolar tek servis denilebilir :D

aynen aynen tek servis orası bisikletçi gibi zaten :D neyse bakalım verdik işte :D
Zaten havalar soğuk bu aralar süremezdim denk geldi yani :)

iyi forumlar

emre motorun önündeki mondial yazısını nasıl söktün pres gibi duruyo yapıştırma değil gibi sanki
neyse nasıl söktün ve iz kaldımı ben alttaki race tech yapıştırmalarını söktüm biraz iz kaldı dikkatli bakılırsa görülüyo

aynen aynen tek servis orası bisikletçi gibi zaten :D neyse bakalım verdik işte :D
Zaten havalar soğuk bu aralar süremezdim denk geldi yani :)

iyi forumlar
yaptırda görüşürüz :D
emre motorun önündeki mondial yazısını nasıl söktün pres gibi duruyo yapıştırma değil gibi sanki
neyse nasıl söktün ve iz kaldımı ben alttaki race tech yapıştırmalarını söktüm biraz iz kaldı dikkatli bakılırsa görülüyo

izi kalıyor ama cık fazla belirgin değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar