Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

.

Biraz fazla yakıyor sanki? :silent:

54733884725341796624.jpg

bizim alperde 2009 haziranda avcılar bayisinden almış demekki ondan sonra sen almışsın faruk :D

resim isterim resim....

bu arada 170 yakan motora sesleniyorum.. benim motor böyle yaksa ben motorculuktan soğurum...

Valla aslında ben çoktan soğudum bile. Arabam bundan daha az yakıyor (Skoda Fabia 1.4 TDI) ama trafik ve park çilesi yüzünden hiç kullanmıyorum.

Eylül'de şartları yoklayıp X-Max veya Xciting 250 almak istiyorum kısmet olursa.

Valla aslında ben çoktan soğudum bile. Arabam bundan daha az yakıyor (Skoda Fabia 1.4 TDI) ama trafik ve park çilesi yüzünden hiç kullanmıyorum.

Eylül'de şartları yoklayıp X-Max veya Xciting 250 almak istiyorum kısmet olursa.

geçen gün ebubekir pendik üsküdar gitgel 20 lira yakıyor dedi... benim motor 5 lira yakınca dedim yuh....

aga resme ne hacet yav:)
çekemedim ellerim kir pas içinde olunca...
bi gün görüşürüz o zaman görürsün:)

benim motor subap ayarından sonra kilometreye 11 kuruş yakıyor. 123 kilometre 13.72 mi ne verdim en son. ekşisözlükteki motorcu bi arkadaşım cümleyi tam hatıurlayamasam da bizim motorların subap ayarları kronik sorunudur demişti. subap ayarlarına baktırın.

@faruk07: o sendeki kilometre sayacından nerede bulabiliriz?

aga ses iyi tok güzel bir ses çıkıyor...
ama ya perçinler çok adi çıktı yada ekzoz...
iki perçin gitti bile...

benim motor subap ayarından sonra kilometreye 11 kuruş yakıyor. 123 kilometre 13.72 mi ne verdim en son. ekşisözlükteki motorcu bi arkadaşım cümleyi tam hatıurlayamasam da bizim motorların subap ayarları kronik sorunudur demişti. subap ayarlarına baktırın.

şu subap ayarı nası bi iş uzun sürermi motorun hangi parçalarının sökülmesi lazım ve ne kadara yaptırdınız :cherry:

şu subap ayarı nası bi iş uzun sürermi motorun hangi parçalarının sökülmesi lazım ve ne kadara yaptırdınız :cherry:

koltuğun dibindeki tüm kaporta sökülüyor. arka plakalık dahil sökmek gerekiyor. sonra motorun üst kapağı söküldükten sonra sentil çakısıyla subapın boyuna bakılıyor. benim egzoz subabı tamamen kapalıydı. o cetvel gibi şey yanlamasına bile girmiyordu. yapıldıktan sonra motosiklet kilometreye 14 kuruştan kilometreye 11 kuruşa düştü. 20 tl mi ne verdim. yağını mağını filtresini vidalarını falan da değiştik 2000 kilometre bakımını da çıkardım.

Dijital km saatini herhangi bir bisikletçiden alabilirsin. 25 - 30 TL gibi fiyatı var.

forum sıkıcı olmaya başlamış biraz resim koyunda neşelensin buralar:queen::queen::rendeer:

emre iki resim koyda ortalik senlensin...
yada hic resim koymayan arkadaslar buyrun bir adim one cikin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar