.
Biraz fazla yakıyor sanki? :silent:
![]()
şükürler olsun bugün ekzozu bitirdim...
amma çetrefilli işti yav...
resim isterim resim....
bu arada 170 yakan motora sesleniyorum.. benim motor böyle yaksa ben motorculuktan soğurum...
Valla aslında ben çoktan soğudum bile. Arabam bundan daha az yakıyor (Skoda Fabia 1.4 TDI) ama trafik ve park çilesi yüzünden hiç kullanmıyorum.
Eylül'de şartları yoklayıp X-Max veya Xciting 250 almak istiyorum kısmet olursa.
aga resme ne hacet yav
çekemedim ellerim kir pas içinde olunca...
bi gün görüşürüz o zaman görürsün![]()
benim motor subap ayarından sonra kilometreye 11 kuruş yakıyor. 123 kilometre 13.72 mi ne verdim en son. ekşisözlükteki motorcu bi arkadaşım cümleyi tam hatıurlayamasam da bizim motorların subap ayarları kronik sorunudur demişti. subap ayarlarına baktırın.
@faruk07: o sendeki kilometre sayacından nerede bulabiliriz?
şu subap ayarı nası bi iş uzun sürermi motorun hangi parçalarının sökülmesi lazım ve ne kadara yaptırdınız :cherry:
benim motor subap ayarından sonra kilometreye 11 kuruş yakıyor. 123 kilometre 13.72 mi ne verdim en son. ekşisözlükteki motorcu bi arkadaşım cümleyi tam hatıurlayamasam da bizim motorların subap ayarları kronik sorunudur demişti. subap ayarlarına baktırın.
@faruk07: o sendeki kilometre sayacından nerede bulabiliriz?
Dijital km saatini herhangi bir bisikletçiden alabilirsin. 25 - 30 TL gibi fiyatı var.
hızını da gösteriyorsa hemen araştırayım.