Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maxi benim favorim Gilera Nexsus 500..
incele derim o makineyi....

o motoru da çok beğeniyorum, ama kullananlar sürüşünün rahatsız olduğunu söyledi. ben de geçen şubatta istanbul'a geldiğimde beşiktaş'taki yanında choppercı olan motosiklet bayisinde (adını hatırlamıyorum) piaggio x9 250 ile nexus 500 ü denedim. x9 250nin sürüşü ve oturuşu daha hoşuma gitti. tam hatırlamıyorum ama nexusda ayakları öne uzatarak kullanamıyordum. nexus, bilmiyorum. onu alacağıma majesty 400 daha mantıklı gibime geliyor. seneye bu zaman evlilik olmazsa silwerwingin 0 kmsini alırım. evlilik olursa da 8-10 milyar civarı 500+ ccli (yamaha majesty 400 de dahil) ikinci el bi makine alacağım hayırlısıyla.

zcmi de işyerinde kullanacağım.

buluşma oldukça keyifliydi. özellikle davukların olduğu kısım onlarında resimlerini bekliyoruz unnamed:queen:

@Phantom264 öncelikle geçmiş olsun. debriyaj için iyi para istemişler normalde komple debriyaj 55 lira ve kendinde değiştirebilirdin. alt tarafı kapağı açıp bir adat somun açıcaksın.:cherry: işçilik yani 95 lira demişler valla helal olsun..

@ErsinBoz öndeki yazı sticker çıkarınca çok az iz kalıyo oda güneşte belli oluyor ama yakından bakılırsa zamanla geçiyo tabi o iz.

o motoru da çok beğeniyorum, ama kullananlar sürüşünün rahatsız olduğunu söyledi. ben de geçen şubatta istanbul'a geldiğimde beşiktaş'taki yanında choppercı olan motosiklet bayisinde (adını hatırlamıyorum) piaggio x9 250 ile nexus 500 ü denedim. x9 250nin sürüşü ve oturuşu daha hoşuma gitti. tam hatırlamıyorum ama nexusda ayakları öne uzatarak kullanamıyordum. nexus, bilmiyorum. onu alacağıma majesty 400 daha mantıklı gibime geliyor. seneye bu zaman evlilik olmazsa silwerwingin 0 kmsini alırım. evlilik olursa da 8-10 milyar civarı 500+ ccli (yamaha majesty 400 de dahil) ikinci el bi makine alacağım hayırlısıyla.

zcmi de işyerinde kullanacağım.

müdür nexus hız için olan bir makine olduğundan eğimli oturursun onda...
rüzgar sıfır keser seni nerdeyse...
hız tutkun yoksa amenna...
ama silverring çok kaba ve hantal şehir için çok zor kullanımı var..

müdür nexus hız için olan bir makine olduğundan eğimli oturursun onda...
rüzgar sıfır keser seni nerdeyse...
hız tutkun yoksa amenna...
ama silverring çok kaba ve hantal şehir için çok zor kullanımı var..

2. el makinalara yönelirsem piaggio x9, yamaha majesty, gilera nexus 500 birinci önceliklerim olacak. bir de piaggio x9 600den 3 beygir daha güçsüz, bunu da anlayamamıştım. acaba 100 kmde kaç litre yakar nexus?

2. el makinalara yönelirsem piaggio x9, yamaha majesty, gilera nexus 500 birinci önceliklerim olacak. bir de piaggio x9 600den 3 beygir daha güçsüz, bunu da anlayamamıştım. acaba 100 kmde kaç litre yakar nexus?

enjeksiyonlu bir makine olduğundan sınıfına göre ideal yakar...
ama normal değerlerde çok gelebilir...
500 cc bir makineden bahsediyoruz...:cat:

selam millet bugün motoru götürdüm servise zar zor :D

Sorun: debriyaj kırılmış! kavraması kırılmış bildiğiniz :D masraf fiyatı 150 tl ooohh :D
Neden: yokuş aşağı inerken gaz vermemiz veya motor rölantide çalışırken aragaz vermemiz :D en çok yaptığım şey :D :D

İyi forumlar

yokuş aşağı son gaz inerim hep vallahi :D ara gazda hoşuma gidiyor şükür sorunum yok...ama yapmamamız gerekir demekki sorun yapabilirmiş demekki

aynen atalay bende çok severim ancak yapmamamız gereken birşey. Vitesli alırsak bol bol veriririz ara gazı :D

sizin sorununuz motoru güce birden bindiriyorsunuz büyük ihtimal o zaman kırıyorsunuz debriyajı...
gazı ayarlayıp yumuşak bir geçiş yapsanız böyle bir problem olmaz....

zaten kendini bellli tık eder torka biner....
o süreci sert yaptırısanız kesin motor elinize verir debriyajı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

arkadaşlar bir sorum olacak;
mt logolu çıkartmaları nerden bulabiliriz?

kalkışta bile dip gaz vermeme rağmen debriyajım sapasağlam. bence servis "kullanıcı hatası"nı kabullendirmek için böyle bir şey söylemiş. her zamanki servis yalanlarından bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar