kaçan sizdiniz...![]()
selam millet ya ben bu motoru servise nasıl götürcem yaa :silent: abi yolun bir kısmı yokuş aşağı orası iyidie zor olan kısmı yokuş yukarıoff offf offff
sınavı olan bendim amaneyse benim yarın sedattan şu amörtisörü açmak için yaptığı aparatı almam lazım onu bi ayarlasan çok iyi olur evin yerini öğrendim zaten gelip ben alırım bi kaç oparasyon yapıcamda:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
senin motora ne olduki anlamadım motorda yağ var diyosun çalışıyo diyosun şimdi gitmiyomu??
akşam görürsem söylerim.....
unnamed sakat olmasın öyle yaa :s araba varda ne biliyim tırstım valla
Emre motor çalışıyor ama çalıştırınca hemen koku yapıyor ve gazı köklesem bile en fazla 15 e çıkıyor yani durum sakat :/
Selam arkadaslar 150 zc me müzik sitemi kurmak istiyorum.
Anfiye akuden değilde farların oradan elektrik verebileceğim kablolar varmı bilen varsa bana yardım edebilir mi?
Yoksa egzozumu bitirdin:-D gelebilirsem seni ararim...emre yarin saat 4den sonra cevdet abinin orda olacagim gelirsen bu taraflara yanima bi ugra...
ekzoz bitmedi yarim kaldi...
ekzozu bagladigimiz ek boru onu egebilirmiyim?
yada egilirmi?
ekzoz cok yukarda kaldi...
aga sana sorayim...
bu ekzoz borularini gormussundur mondialin...
onu asagiya dogru bukmem lazim...
bukulebilme ihtimali varmidir?
kardeş ben bi müzik tesisatı yaptım. bu forumun "kendin yap" bölümünde benim bi başlığım var. orayı okursan yapabilirsin.
çakmaklığa giden kablolarla anfiye güç verdim.
sokup yapacam zaten oteki turlu elimizde kalmasin komple...
yarin yine sanayideyim...
kaportaci yapar herhalde...
Teşekkurler bakıyorum hemen...
Ama benim çakmaklığı iptal etmiştik... nasıl olacak...
Teşekkurler bakıyorum hemen...
Ama benim çakmaklığı iptal etmiştik... nasıl olacak...