Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ceyhun kardeş bu nedir ya yine zevk meselesi ama bence hiç olmamış
o ledleri sadece farın camı varya oraya kenarlara döşesen çok hoş bi görüntü olur
ama bu şekilde çok acayip bişey olmuş yanlış anlama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------

emreakyol veya diğer arkadaşlar bu ledleri aküden çıkış alarak bağlamayı resimli veya videolu açıklayıcı bi şekilde paylaşsanız çok güzel şeyler yapılabilir
wolyksk bi ara buluşalım bende izmirdenim başka arkadaşlarda gelir belki kskye gelirim müsait bi vakitte led meseleleri ile ilgili görüşürüz muhabbet ederiz

tabi bulusalım benimde ehliyet hallolsun 16 nisanda sınav var :queen:

hortum led olmadıgı için zor dönüyor düz zemin istiyor yoksa bende altdan alcaktım...:)ama varya ampul gibi parlıyorum yolda bana bakmadan geçemiyor taksiler :)hele zifiri karanlıkta kayan bir yıldız gibiyim :):)

dostlar şu led yapımı için ayrıntılı bi anlatım yapcakmısınız çok faydalı olur gerçekden

Son düzenleme:
hazır led ler..

dostlar şu led yapımı için ayrıntılı bi anlatım yapcakmısınız çok faydalı olur gerçekden

hazır led ler var farklı farklı ölçülerde renk renk al istedigin gibi döşe ister stopa ister fara istedigin her yere seni tek yoracak şey stopu farı sökmek okadar

wolky-ksk geçen mesajlarla resimlerle anlatmıştı sökme işini zaten gerisi elektronik bilgisi zaten ledleri alcağınız yerdeki elemana sorsanız bile tarif eder.

bugün daha önceden aklımda olan alçaltma işini sedat ve ramazan kardeşimle gerçekleştirdim ve tam 10 bakla kestirdim yaklaşık 7 cm alçalmış oldu işte resimler...

öncelikle herkez kendi derdinde bi şeyle uğraşıyodu :mrgreen:

dsc00132cm.jpg

dsc00135d.jpg

motoru parçaladım:)

dsc00133hh.jpg

motorun eski yüksekliği için eski bir resim ve yenileri...

p1050601w.jpg

dsc00139dz.jpg

dsc00138hi.jpg

dsc00137w.jpg

dsc00136rv.jpg

şimdilik tek sorun bende 105 kilo olduğum için ben binince yere sıfır gidiyoruz ve kasisler....

çok yakışıklı çıkmışım... bu arada arka süspansiyon a hasta oldum... ne güzel yaylanıyor öyle....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

la emre hiç hatırlatma onu..
yeminle zc ye bindiğime utandım...

ebubekir en sonunda kabullendin bu durumu...

çok yakışıklı çıkmışım... bu arada arka süspansiyon a hasta oldum... ne güzel yaylanıyor öyle....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

ebubekir en sonunda kabullendin bu durumu...
aga işin püf noktasını kaçırıp içinden cımbızla çekme lafı:queen::queen::queen:

kardeşim bak bu alfa kırıldım he...
şimdi motor yapsa bende apaçi olurum...
bende bir apaçilik sezdinmi?
vallah küür et daha iyi:queen::queen:

bu gün zc ile dolaştım ağa... apaçilik banadamı bulaştı...:p:p:p apaçilik insanın içinde olacak öyle motorla falan olunmaz..:p:p:p.. ağa mangala zc ahalisi davetlimdir....:p:p:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar