şükürler olsun bugün motorun her işi bitti...
topladım saat gibi çalışıyor maşaAllah...
hayırlı olsun. senin araba eski kasa jazz mı? zc kadar yakması lazım onun
şükürler olsun bugün motorun her işi bitti...
şeritler güzel olmuş eline sağlık:cat:@ceyhun1982: aynı motoru kullananlarla bilgi paylaşımı yapıp ortak sorunlarımızı el birliğiyle halletmek bu forumun amacıdır bence. bir nevi görevimizdir, sen sağol. mesela ben sigortanın nerede olduğunu bulamadığım için bir gece iş çıkışı servis çıkartana kadar iş arkadaşlarımla kavga ettim. bu sabah emreakyol arkadaşımızın söylediği yerde bulduğumda böyle basit bir şey yüzünden servise kadar motoru ittirmekten kurtuldum.
bizim sigorta eski tip cam tüpün içinde bi telmiş... bi cam sigorta bile takmamışlar sağolsunlar ama yedeğini de yanına koymaları süper olmuş. motorcuya gittiğimde göstergelerin soketini takıp kısa devre var mı yok mu o zaman bakacağım. uzun far lambasında kısa devre olabilir, bi onu silikonlamamıştım. yanarsa da orda yansın.
gösterge şerit ledli:
http://img546.imageshack.us/g/img0189ac.jpg/
hadi hayırlı olsun :cat: tekerin düz bassın boyasına taş değmesin:queen:şükürler olsun bugün motorun her işi bitti...
şeritler güzel olmuş eline sağlık:cat:
hadi hayırlı olsun :cat: tekerin düz bassın boyasına taş değmesin:queen:
arkadaşlar kendime yeni ekzoz yaptım, eskisini uygun bir fiyata satacağım...
resimleri veriyorum beğenip almak isteyen özel mesajla irtibata geçsin...
isteyene k.kartına taksitlede satış yapılır....
![]()
![]()
ledler parklar sisler vs vs gelir bugun yarın topladıktan sonra buraya resmini koycam arkadaşlar sizleri gördükce bu motora yapılabilcek şeyleri gördüm saolun varolunherkese iyi geceler..bu arada pc oyunları ile ilgilinenlere duyurulur crysis 2 new york dün internete düştü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
orjinal ayarı ve donanımı ile son hız nedir 150 zc nin benimki 95/100 arası bişi
ledler parklar sisler vs vs gelir bugun yarın topladıktan sonra buraya resmini koycam arkadaşlar sizleri gördükce bu motora yapılabilcek şeyleri gördüm saolun varolunherkese iyi geceler..bu arada pc oyunları ile ilgilinenlere duyurulur crysis 2 new york dün internete düştü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
orjinal ayarı ve donanımı ile son hız nedir 150 zc nin benimki 95/100 arası bişi
arkadaşlar kendime yeni ekzoz yaptım, eskisini uygun bir fiyata satacağım...
resimleri veriyorum beğenip almak isteyen özel mesajla irtibata geçsin...
isteyene k.kartına taksitlede satış yapılır....
![]()
![]()
düz yolda 100 ise sen zaten en güçlü zc sahipsin ben düzde 90 baya eğimli bi yolda 105-110 arası bieşy yaptım ama düzde 100 cok iyi abi turbolumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:29 ----------
unnamed usta gri motora sarı jantmu boyadın uyumlu oldumu bari sanki gri motora gri uyumluydumaviye gider gibi geliyor o renk

lehimde başarılı diğilimr:
onun için tekrardan yaptım stopları :cherry:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
yanlız yansıtıcı yeri siyah yaptım umarım sorun açmaz
ve birde subap ayarı yaptırılması zormudur:silent:![]()