salı yada çarşambaya ins zaten verselerde almam şimdi alıpta çamurmu yapıyım kuru havada versinler![]()
yahu kaç sayfa önce bir selam verdik allahın kulu almamış selamımızı demekki forum arkadaşlığınız bu kadarmış yazıklar olsun
bu motorun sigortası nerede?
Gece saat 2 sıkıldım..napsam hadi motorun yanına :cherry:
Uploaded with ImageShack.us
buda göstergenin bitmiş hali uğraştırdı ama hoşuma gitti :cherry:
şimdi buji değişecek
led stop yaılcak
led stop nasıl yapabilirim yuvarlak led şerit varmıdır acaba fikirlerinizi bekliyorum
Yarın büyük bir olay denicez..
Burda bir tane 151 rs var ve çok iyi çekişe ve hıza sahip..
Onun motorunu komple alıp ben zcye takmayı uydurmayı denicez..
Varyatörü kabloları beyni sargılar karbüratörü falan komple..Yani dışı zc içi rs motoru olacak inşallah..
Siz hala jant boya gösterge led deneyin
İnşallah randuman alırızda motorum aynı o rs gibi gitmeye çekmeye başlar..
Ve sanırım böyle birşey yaparakta bir İLK'i başarmış oluruz diye düşünüyorum..
arkadaşlar 150 zc nin far ve stopu nasıl sökülüp takılıyor.resim veya video varsa gösteren eklermisiniz.bukonuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
motoru soken sokene...
bizde bir haftadir jant boyatmaya calisiyoruz...
seneye bu zaman ikinci el honda cbr 250 rımı aldıktan sonra çıkma bi gilerra runner 200 motoru bulup dediğinin aynısını yapacağım. dışı zc içi runner 200 olacak
far için: ön rüzgarlığın 4 vidasını sök, gidonun altındaki 2 vidayı sök, göstergenin bağlı olduğu kısmı biraz çıkar. 2 tane elektrik soketi bir de kilometre telini sök. kilometre teli kesin sıkıntı çıkarır, penseyle vidayı aç bence. oradan farın vidalarını da sökebilirsin, küçük bir tornavidayla. sonra far korumasının önde 2, tekerin orada da 4-6 vidası var. farı çıkarabilmen için göstegeyi de çıkardıktan sonra ön göğüsün yan vidalarını ve diğer vidaları sökmen gerekebilir. hiç denemedim.
stop için; plakalığı tutan 2 vida olması lazım. çıkarırken dikkatli ol, selenin altındaki parçalara geçmeli şekilde bağlı, onları kırma. plakalığı çıkarınca stobu tutan vidaları göreceksin zaten. sadece bakarak görsüğümü söylüyorum, belki seleyi de sökmen gerekebilir.
gene de gözünde büyümesini yapılmayacak bir şey değil.
valla düşünüyorum; neden Türkiye hala daha kendi üretimi bi arabayı geçtim motoru bile yok? bu motorun yapılışı o kadar basit ki, malatya sanayisinde bile bunu üretebiliriz gibime geliyor?