S.a Motorumla düz yolda 80 le giderken bi baktım direksiyon dönmüyor arkadaşlar düz yolda giderken meğerse motorun şase'si ortadan kırılmış eğer arkadaki araca el işareti yapıpta acil olarak kenara çekmeseydim ya şu toprak altındaydım ( üzerimden arabalar geçmişti ) yada yoğun bakımdaydım hiç abartmıyorum.. şu anda motor ortadan ikiye ayrılmış durumda mondialin ana bayi aydında aradım tepkimi gösterdim bu motor nasıl olurda düz yolda giderken ortadan ayrılır ölümden döndüm falan dedim bağırdım falan şaseyi gönderecekler garantiden değişecekler. acayip moralim bozuk üzgün sinirli ve şaşkınım. Dikkatli olun arkadaşlar.
Hız tutkusu aynı motor tutkusu gibidir önüne geçemezsiniz taki toprağa girene kadar..
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
"Arkadaşlar bi insan 7 sinde ne ise 70 indede odur ben yine hız tutkumdan vazgeçmem ama"
O lafından sonra hiçbirşey yapılamaz senin için...::saad::
yapılacak şey ilk fırsatta motoru elden çıkarmak.
servisi değiştirmek. 1 ayda 3 tane şase kıran 150 zc mi gelmiş. hem de sadece o servise. yalan söylüyor.
ilk çıkan şaseler dandik mi oluyor muş ? oha oha oha. daha ne denir o servise.
ben ne mi yapardım. aradım mondial fabrikayı. bu servisten yetkinlik belgesini alın derdim. bana böyle böyle dedi derdim. var mı böyle birşey derdim.
ne mi yapardım. ayıdan post yalancıdan dost olmaz derdim.
ya sky_forever ben 1.5 sene önce bu forumu takip etmeye başladım askere gittin geldin hala burdasın değiştir abi artık şu motoru 13 bin diyodun şimdi kaç kmde motor
Hehehe evet temmuz sonunda bitti askerliğim...
15.641 km de motorum valla bende isterim değşitirmek ama malum benim istediğim aletler pahalıMotorum hala çok yeni durur sorunu yoktur far ve akü dışında
hala taş gibi gider eder Maşallahta param olsa tabi geçerim en az 250ye veya 400lere...
Fakat araba tercihim ya artık. 4 tekerlerk ve kapalı bi araç tercih sebebi oluyo...
Bi Traffic alabilirsek işte...
Anca toplar aileyi...
Öyle yani:cat: