Farları değiştiyorsunuz sonra problem yaşıyosunuz çok oynamaya gelecek mi makina değil... Hoş kendi hali zaten güzel ama tabi illa bişeyler yapıcam dersen...
evet uğur hayırlı olsun..emın ol cok şık duracak gri siyah zc de:cat:..yarın sabah 10 ıtıbari ile kargoda olacak on camın :wiinkk: uğur beyaz far olayına gelınce cok kurcalama fakat OSRAM ın aynı duy olan beyaz ampullerı var bızım motorlara gore ondan alıp takabılırsın..ben oyle yapmıstım ve gece gorusu cok cok ıyı hale gelmısti..
O nasıl oluyo![]()
ya arkadaşlar bişey sorucağım bizim motor biraz fazla benzin mi harcıyor bana mı öyle geliyor??? sağlıklı bi ölçüm yapan kimse var mı? malum benim benzin göstergesi bozuk olduğundan ben tam olarak ölçüm yapamadımdiğer scoterlere kıyasla çok mu yakıyor. yoksa depo küçük olduğu için mi devamlı benzin bitiyor...
Ölçüm yapmak istiyorsan depoyu ağzına kadar fullle sonra tatlı bir biçimde biraz dolaş atıyorum 4250 kmdesin tam 4300de tekrar aynı pompaya gel yine ağzına kadar doldur.Ne kadar para verdiğine ve kaç litre aldığına ekrandan bak olay budur en düzgünü ve gerçeği...
Teşekkür ederim eby
Kışın motora veda etmezsin ya zaten kuşadasındayım diyosun bi sivas veya ağrıda değilsin
Yağmurda asla binme!ÇOK fena kayıyo anlamazsın bile ve yağmur suyu hiç iyi gelmez..ama geri kalan zamanda biner bi sahil yaparsın gezersin yani hatta kışın soğuk hava daha iyi geliyo motora![]()