O konular çok tartışıldı ve bitti herkesin kendine göre bi maddiyatı var ekonomik gücü var...Ben bu motoru plakası dahil 2 sene önce 2200e aldım ve FİYAT/PERFORMANS olarak çok çok çok başarılı bi makina bu tarz scooterlar olmasaydı EMİN OL BİRÇOK kişi MOTORA binemicekti ha bende ilk gözüme yamaha x-max takıldı veya burgman kusura bakmasın ama ben 10.000 tlye BMW alırım hocam be! Veya burgman fiyatına!
Oyüzden o başkaa bu başka bi olay. Elbette malzeme kalitesi kesinlikle tartışılmaz yani ama emin olun bi kymco 125 150 acooter aynası 100 TL !!!! düşünün parçaları çok pahalı o yüzden bu konuya girersek başka yerde tartışmak zorundayız...
O fren sesi bende sadece sıktığımda o da neden biliyo musun o gri parça biraz gevşek elinle bile baktığında hafif sağ sol ediyo o yüzden sıkınca çık bırakınca çık diye bi ses yapıyo onu bi ara sıktırdım ben komple bu sefer tekerlek biraz az dönmeye başlayınca dedim tamam kalsın o şekilde evet o iş her ustanın işi değil biraz içindeki pabuçları oranlıca eritmek gerekiyo ama bulucam net bi çözüm...