Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o ses aynı şekilde bendede var cık cık ediyor freni az sııkınca gidiyor uyuz oluyorum sevisteki ustaya söylüyorum yok bişey diyor ama var nasıl halledicez bunu ?

Arkadaş çin malı kullanıyorsunuz daha ne bekliyorsunuzki olacağı o servisleri zengin ediyorsunuz ugraşırda durursunuz öyle Bırakın arttık kazıklanmayı çin malları yaramaz hayatınızı tehlikeye atar.

O konular çok tartışıldı ve bitti herkesin kendine göre bi maddiyatı var ekonomik gücü var...Ben bu motoru plakası dahil 2 sene önce 2200e aldım ve FİYAT/PERFORMANS olarak çok çok çok başarılı bi makina bu tarz scooterlar olmasaydı EMİN OL BİRÇOK kişi MOTORA binemicekti ha bende ilk gözüme yamaha x-max takıldı veya burgman kusura bakmasın ama ben 10.000 tlye BMW alırım hocam be! Veya burgman fiyatına!

Oyüzden o başkaa bu başka bi olay. Elbette malzeme kalitesi kesinlikle tartışılmaz yani ama emin olun bi kymco 125 150 acooter aynası 100 TL !!!! düşünün parçaları çok pahalı o yüzden bu konuya girersek başka yerde tartışmak zorundayız...

O fren sesi bende sadece sıktığımda o da neden biliyo musun o gri parça biraz gevşek elinle bile baktığında hafif sağ sol ediyo o yüzden sıkınca çık bırakınca çık diye bi ses yapıyo onu bi ara sıktırdım ben komple bu sefer tekerlek biraz az dönmeye başlayınca dedim tamam kalsın o şekilde evet o iş her ustanın işi değil biraz içindeki pabuçları oranlıca eritmek gerekiyo ama bulucam net bi çözüm...

Arkadaş çin malı kullanıyorsunuz daha ne bekliyorsunuzki olacağı o servisleri zengin ediyorsunuz ugraşırda durursunuz öyle Bırakın arttık kazıklanmayı çin malları yaramaz hayatınızı tehlikeye atar.

bn servisi hç zengin ettiğimi hatırlamıyorum
hç sorun çıkartmadı ufak tefek anca
ayrıca çinler dandik değil bir çok motor çinde üretiliyor
sadece cin motorlara braz nazk kullanmak hor davranmamk gerekiyor

bugün ilk 500 km bakımını yaptırdım. ehliyet sınavına gitmeden motoru yetkili servise verdim. isteklerimi sıraladım. 1- fren hidroliğinden yağ damlıyor. 2-stop lambası yanmıyor. 3- benzin bitsede gösterge yarım depo var gösteriyor. 4-göstergeleri görmemi engelleyen şu mat camı değiştirin dedim. sınava gittim geldim. usta: tamam dostum senin bakımın bitti dedi. sadece yağı değiştirip, filtreyi temizlemiş :D daha ne diyim ben bu adama...

arka fren ise o uzun tel ile çevrilmiş içinden hidrolik geçen hortumda problem vardır bende hiç daha gık demedi o ayrıca o benzin göstergesini ben bilmeyenlere de anlatayım bizim depomuz düz değil merdivenli o yüzden benzin göstergeniz en aşağıda kırmızıya geldiğinde kitapçıktada yazıyo zaten motorda 1,5 litre benziininz var haberiniz olsun demek ;)

Stop lambası ya müşiri bozulmuştr ya da lamba hoşçakal olmuştur bişey değil değişir 30 saniyede ama sen yinede tabi motorunun başında dur hem öğrenmiş hem takip etmiş olrsun..

:queen: laf olsun torba dolsun işte maşallahı var motorumun arkadaşım yamaha aldı benden daha çok servise götürüyor aynı hafta aldık ikiside sıfırdı :bounce:

Arkadaşlar ben ZC mi dun satmış bulunmaktayım..:)aslında sevıyordum ama degıstırmeye nıyetlenmıstım kısmet deyıp verdım..soyleyecegım bılıyorsunuz on ruzgarlık yaptırmıstım zc için..su an o elımde duruyor ve sizlerden birinin işine yarar dıyerek hbr vermek ıstedım..şu an satılık..tum ozellıklerı ve datyı ılanda yazıyor..dusunen arkladaslarımız olursa uygun bır fıyata verebılırım..en azından baska ZC uzerınde degerlensın..bızım sıteden bır arkadasımız almak ısterse fıyatta da kolaylık saglayacagım bılgınıze..

http://www.sahibinden.com/150_zc_modeli_icin_ozel_touring_cam_-32WQQaXQQ15892296WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar ben ZC mi dun satmış bulunmaktayım..:)aslında sevıyordum ama degıstırmeye nıyetlenmıstım kısmet deyıp verdım..soyleyecegım bılıyorsunuz on ruzgarlık yaptırmıstım zc için..su an o elımde duruyor ve sizlerden birinin işine yarar dıyerek hbr vermek ıstedım..şu an satılık..tum ozellıklerı ve datyı ılanda yazıyor..dusunen arkladaslarımız olursa uygun bır fıyata verebılırım..en azından baska ZC uzerınde degerlensın..bızım sıteden bır arkadasımız almak ısterse fıyatta da kolaylık saglayacagım bılgınıze..

http://www.sahibinden.com/150_zc_modeli_icin_ozel_touring_cam_-32WQQaXQQ15892296WQQpXQQdisplayitem

üstat çok güzel görünüyor bu siyah cam. ben almayı düşünüyorum hala satmadıysan bi mesaj daha atsana...

yok henuz satmadım..sardım guzelce duruyor su an..elımde kalsın ıstemıyorum cunku bundan sonra scooter almam tekrar..dusunursen ara konusalım cunku cuma aksamı Ant.gidiyorum 10 gun kadar..beklemek zorunda kalma..

ZC yi soruyorsan 7600 km idi ama pırıl pırıldı hala..1300 tl ye sattım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar