selam bende zc var gayette güzel bir motor fakat en önemlisi sağlam işinden anlayan bir servis veya usta bulmalısın geçen benim motora sübap ayarı yaptı servis 3 gün sonra sübaplar yamuldu şimdi yaptırıyoruz garantiyede girmiyo motorda 5200km de anayacağın iyi servis varsa alınır.hız konusuna gelince 85 i geçmiyo demişler evet doğru söylemişler benimkide geçmiyordu bende anlamış değilim devir ise felaket yüksek 10000 devirleri görüyorsun ama hız yok 85 yapar 100km de 3,5lt benzin yakar gibi.
görüşlerin için çok teşekkür ederim ama bu motor 85 yapıyor diyorsan ben sanırım hs alıcam videoyu izlemişsindir sanırım başka zc kullanıcılarındanda cevap bekliyorum
çook teşekkürler...
arkadaşlar kullandıgımız motorlar malum çin malı ve parasına gore de kalıte ve işçilik sunuyorlar.ha soyle bır durum var ki 150 zc dıger bırcok scooter dan kendı dusuncemdır cok daha oturaklı ve nıspeten iyi..benım motorum su an 3700 km de ve ufak tefek aksaklıklarını (vidaların gevşemesi,kullanılan bazı parçaların daha kalıtelı olanları ıle degısımı gibi) kendım yada cok uzun yıllardır motorlarımı emanet ettıgım ustama yaptırıyorum...bu motor goruntusu gıbı agırlık olarak ta bırcok scooterdan az da olsa agır..halıyle bır 150 hs gıbı serı olmayacaktır tabıkı..ama ıyı bır bakım ve işçilik bu motoru cok keyıflı kullanmnız ıcın emın olun yetecektır...sadece bakımlarını aksatmadan yapmak ve kalıtelı bır yag degısımı,duzgun karb.ayarı,iyi bir kayış gıbı unsurları zamanında elden gecırdıgınız surece 120 km gıbı hızlara ulasıyor emin olun..ki hiç gerek yok zaten...
gerçekten 120 km çıkıyorsa zc alıcağım çünkü zc nin görünüşü çok güzel
bide egsoz olayı kıvrık olması benim hoşuma gitti.
görüşlerin için çok sağol
başka zc kullananlar bekliyorum....
tekrar merhaba
150 hs 113 kilo
150 zc 116 kilo diyor mondialin internet sitesinde
benim merak ettiğim bu makinaların ikiside 150 cc ama biri 85 biri 120 yapıyor hadi benim arkadaşın ibresi yanlış göstersin 100 olsun neden bu kadar fark var
ağırlık yakın cc aynı çözemedim olayı hız testi sonuçlarınızı bekliyorum
sevgiler saygılar(yaş 32 istanbul)