Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

emre ya o işlemi yazın buluşsak banada göstersen süper olur var ya :) bu arada ben yaz kış kullanıyorum anadolu yakasında buluşmak isteyen olursa seve seve gezebiliriz...

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra internete girebildim, umarım siz ve zc'leriniz iyidir, bu arada emre resimleri beklerim, bu arada bana bujinin yerini de tarif edebilecek olan varsa ve nasıl ulaşabileceğimi anlatan olursa çok sevinirim, temizlemem gerekiyor sanırsam, yakıt tuketimi baya bir arttı.

merhaba arkadaşlar bende 150zc almayı düşünüyorum fakat bu motorla çıkacağım en uzun yol mesafesi yaz aylarında 160 kilo (2kişi) gidiş dönüş 150-200km olacak .ama günlük 50km civarı binerim bu şartlar altında değerlendirirseniz bu motorun özelliklerini değerlendirirmisiniz? bana yeter mi bu motorun özellikleri?saygılarr...

max yapacağım hız 80 olur benm aşırı hızlı gitmeye cesaretim yok bu şartlarda 250 km yol götürsün bana bi kaç kez mola vererek yeter...storm 150 ile 150zc arasında kaldım...storm biraz daha pahalı ama zc ye çinli söle böle denmesi düşündürüyo...

150 zc

Herkeze merhaba benim 3700kmde mondial 150 zc motorum var 100km de 3,5lt veya 3.9lt(şehir içi sakin kullanımda) benzin harcıyor max hız 80km 100kilo da ağırlığım bakımını aksatmıyorum rodaj süresi de iyi geçti.sizce max hızı bukadarmıdır ve benzin sarfiyatı normalmidir? değilse neler yapabilirim?birşey daha arka amortisörler sizlerin de çok yumuşakmı 2 kişi binince vurma sesi geliyor.Şimdiden herkese teşekkürler.

hoşgeldin öncelikle benzin normalde 3.5 lt 110 120 km yapıyordum ben çok fazla bi değişiklik yok sayılır biir 2cisi hız düşk geldi max 95 i görmen lazımdı ama bilemicem buji yağ havafiltresi kutusuyla değiştirdiğinde hızlanır motor üüçç amortisörleri değiştir arkadaşım şu resme bi bak aynı ses benden de geliyordu sonra değiştirdim daha kaliteyi krom bi amortisör taktırdım ses kesildi konfor arttı

max yapacağım hız 80 olur benm aşırı hızlı gitmeye cesaretim yok bu şartlarda 250 km yol götürsün bana bi kaç kez mola vererek yeter...storm 150 ile 150zc arasında kaldım...storm biraz daha pahalı ama zc ye çinli söle böle denmesi düşündürüyo...

çinli alıcaksan illaaa ---mondial al çinlilerin arasından iyisi dir kendileri ;)

Son düzenleme:
slm millet ben eksozu boyadım süper oldu en kısa zamanda foto da koyucam koçtaş tan 660dereceye kadar dayananıklı mat siyah sprey boya aldım ,
zımpara ve kağıt bant la eksozu yerinden sökmeden işlemi tamamladım ,
yağmur , çamur maluk paslanmaya başlamıştı olayı hallettim he bide kuyruk çatlamıştı ses yapıyodu tümseklerde 15tl ye servisten aldım kendim değiştirdim
alt tarafı vida sıktık :mrgreen: sorun çıkarmadıkça motoru çok seviyorum :wiinkk:

Benim ki şu an abartı egzos :mrgreen: Egzos içindeki susuturcular kırılmış herhalde, Servise gösterdim tamirlik bi durum olmadığından garanti kapsamında değişime karar verdiler.. Şimdi yeni egzozumu bekliyorum :)

hoşgeldin öncelikle benzin normalde 3.5 lt 110 120 km yapıyordum ben çok fazla bi değişiklik yok sayılır biir 2cisi hız düşk geldi max 95 i görmen lazımdı ama bilemicem buji yağ havafiltresi kutusuyla değiştirdiğinde hızlanır motor üüçç amortisörleri değiştir arkadaşım şu resme bi bak aynı ses benden de geliyordu sonra değiştirdim daha kaliteyi krom bi amortisör taktırdım ses kesildi konfor arttı

çinli alıcaksan illaaa ---mondial al çinlilerin arasından iyisi dir kendileri ;)

amatisörden ses gelmesi ayarlarından oluyo bendede oluyordu şimdi her hangi bir ses gelmiyo amatisörden ama başka yerleriden geliyo :))

bu pazar darülaceze yaşlıları ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenlerin duyurulara bakması rica olunur. . . güncel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YA BÖYLE YIRTIK DONDAN ÇIKAN İNSANLARA UYUZ OLUYORUM ...

allah allah ya motosiklet için topic açılmış yorum yapma ve goruslerımı bildirme hakkım var tamam mı?Uyuz olursan da ol.Bizde o yollardan geçtik.Scooterada bindik mobiletede.Gorduk gecirdik.Neyin ne olduğunu biliriz.::bounce::bounce::bounce:

allah allah ya motosiklet için topic açılmış yorum yapma ve goruslerımı bildirme hakkım var tamam mı?Uyuz olursan da ol.Bizde o yollardan geçtik.Scooterada bindik mobiletede.Gorduk gecirdik.Neyin ne olduğunu biliriz.::bounce::bounce::bounce:

ne biliyosun söyle madem paylaşımcı arkadaşsın bizde bilelim :cat:

emre abiiii salla şimdi zor tutuyorum bu konuya girmemek için kendimi ama geçen sefer girdim bidaha 1 hafta hiçbiyere giremedim sallayın arayan bulur bizden bulmasın :)

adam 9 ayda 15 mesaj yazmış bildiklerimi yazmakta özgürüm diyo doğru düşünüyoda ama söylediği şeyle yaptığı şey farklı arkadaşla aynı tarihte foruma üye oldum ve yaklaşık 560 mesajım isim değişikliği nedeniyle silindi, arkadaşın aramızda yer almasını istiyorum bildiklerini söylesin bizde söyleyelim paylaşalım. bu işler karşılıklı. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar