max yapacağım hız 80 olur benm aşırı hızlı gitmeye cesaretim yok bu şartlarda 250 km yol götürsün bana bi kaç kez mola vererek yeter...storm 150 ile 150zc arasında kaldım...storm biraz daha pahalı ama zc ye çinli söle böle denmesi düşündürüyo...
mümkünse mondiALMA![]()
hoşgeldin öncelikle benzin normalde 3.5 lt 110 120 km yapıyordum ben çok fazla bi değişiklik yok sayılır biir 2cisi hız düşk geldi max 95 i görmen lazımdı ama bilemicem buji yağ havafiltresi kutusuyla değiştirdiğinde hızlanır motor üüçç amortisörleri değiştir arkadaşım şu resme bi bak aynı ses benden de geliyordu sonra değiştirdim daha kaliteyi krom bi amortisör taktırdım ses kesildi konfor arttı
çinli alıcaksan illaaa ---mondial al çinlilerin arasından iyisi dir kendileri![]()
YA BÖYLE YIRTIK DONDAN ÇIKAN İNSANLARA UYUZ OLUYORUM ...
allah allah ya motosiklet için topic açılmış yorum yapma ve goruslerımı bildirme hakkım var tamam mı?Uyuz olursan da ol.Bizde o yollardan geçtik.Scooterada bindik mobiletede.Gorduk gecirdik.Neyin ne olduğunu biliriz.::bounce::bounce::bounce:
ne biliyosun söyle madem paylaşımcı arkadaşsın bizde bilelim :cat:
emre abiiii salla şimdi zor tutuyorum bu konuya girmemek için kendimi ama geçen sefer girdim bidaha 1 hafta hiçbiyere giremedim sallayın arayan bulur bizden bulmasın![]()