tazzikli suyla yıkadım ben hep motoru hiçbişi olmadı zararı ne ki merak ettim??
teknik bir bilgim yok bu konuda bi kaç forumda okuduğumdan biliyorum tazikli suyla yıkanmaması gerekir diyor. .
tazzikli suyla yıkadım ben hep motoru hiçbişi olmadı zararı ne ki merak ettim??
ALLAH ALLAH vardır bi bildikleri heralde saol abi ama tuzlu su kadar zararlı olacağını zannetmiyorum![]()
semih iyi yapmışsın sorunları halletmene sevindim çakarları taktın mı ? onlarıda video yada foto yap yolla merak ettim . .
ve motorun altkısmına tazzikli su kesinlikle vurma zararlı olduğunu alem duydu sen güzelliğine kapılıp bu şekilde temizleme sünger - su :cat:

güle güle kullan semih elektrik tesisatınıda fazla elleme benden sana tavsiye oky![]()
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu scooterdan bir tane almak istiyorum. Boyum 185 cm. Acaba bana gider mi?
Bir diğer sorum da bayiler pazarlık yapıyor mu?
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu scooterdan bir tane almak istiyorum. Boyum 185 cm. Acaba bana gider mi?
Bir diğer sorum da bayiler pazarlık yapıyor mu?
Teşekkür ederim.
bu arada stereo işçiliğe ne kadar verdin bu işlemlerde acaba ???
şu havalar düzelse de hep beraber bi yol yapsak..
aman abi senden önemlimi salla alırım biara :wiinkk:dün akşam motoru çektim eve kaldırdım koltuğu , söktüm karbüratörü ve bağlanan parçaları iyi bi temizledim sildim, hava flitresine giden hortumu, hava flitresini, manifolt hortumunu dahi, fotoğrafda çektim ama ekleyemiyorum
hafıza kartını biçimlendirin felan diyo makine akşama evde denicem tekrar,
20:30 da başladım 22:30 da bitti işim tabi bittikten sonra bi deneme sürüşü yapayım dedim, çıktım biraz çalıştırdım yağlansın benzin dolaşsın diye,
gaza dokunmamla tepki vermesi o kadar şahane bir sonuç çıktı ki anlatamam denemeniz lazım motoru 2-3 ayda bir bu işlemi yapmayı düşünüyorum değiyor doğrusu..:cat:
bu arada caner akşam msn,e gelememe sebebim yukarıda çok yoruldum düşüp kaldım yatağa. .
yaza az kaldı çıkarız merak etme ama illa motor değil biz buluşmalara katılıyoruz senide bekliyorum semih :cat:
inşallah emre.. Sıkılıyoruz tek motor takılmaktan.. Bu arada şu avatarı oturtamadın gitti :cherry: