Daha öncede yazmıştım herhalde tam olmamış , motor almak üzereyim ve 150 ZC almak üzereyim.
Var mı herhangi bir sorun ??
Var mı herhangi bir sorun ??
bırakın su müzik sistemi olayını orasını burasını kestirtecende ne olacak em bunun ne kadar canı var akü dayanırmı hiç güçlendirici koysanda fayda etmez motoru çalıştırmdan dinlemiyoz araba gibi olsa yap değil mi ama ?
yaw iyi ki açmışım bu başlığı,
bakıyorum da süper muhabbet dönüyor burada
(her ne kadar ben 40 yılda bir uğrasam da)
:cat:
senin aklındaki sorun ne peki ZC için ?
burda bi çok insan kullanıyo yada kullanmış insanlar
ben 1150km deyim ve çok seviyorum motorumu ,
belirtmek isterim tüm arkadaşlara! ışıklarda bu ramzey, yuki ,
asyanın şu büyük kasalı 150 lk motorları
hangisine denk geldiysem 50 mt fark attım
varsa bu motor sahipleri ben de OKMEYDANındayım her yolda
varım. .
motora güveniyrm tabi herkes boyu boyuna yani
tutup bi 200,250. 300 lük motorlarla da kapışamayız ya. .
Şuan tek sorun Ağustos ayında alacağım maaşım için dünyanın hızlı dönmesini beklemek![]()
gri mi kırmızı mı alsak ya
çok güzel vede temiz güle güle kullan arkadaşım:rendeer:
merhaba arkadaşlar ben bu motoru gittiğim dersanenin önünde gördüm ve yolda gördüğüm diğer scooterlardan daha bi çekici geldi bana. kafamın bi köşesinde "motor mu alsam acaba?" düşüncesi vardı ve gördüğüm anda istediğim şey bu dedim.
daha önce hiç bir deneyimim yok desem yeridir. mobilet kullanmışlığım var bir kaç kere o kadar... yani yukarda belirttiğim gibi bir düşünce çok önyargılı bir düşünce mi sizce?
öncelikle hız konusunda ortalama 80-90 arası yorumlar yapıldığını gördüm. zira bana 70 bile yeterherşeyin aşırısı zarar. illa sınırları zorlamanın manası yok. ayağımı yerden kessin gideceğim yere götürsün beni masrafa sokmasın yeter.
görüntüsü çok hoşuma gitti. ilk olarak canlı canlı gördüm ve boy sıkıntısı çekermiyim sorusunu sordum kendi kendime. 186 boyundayım ve bana göre ideal gibi geldi. sizler bu işte belliki benden daha bilgilisiniz ve buna sığınmak istiyorum. bir anlık hevesle hata yapmak istemem.
ayrıca
bu motoru plaka ve ruhsat dahil kaç ytl ye alabiliyoruz?
şimdiden teşekkürler.