Maxi97 abi senin o olay neymis öyle beaw:queen:.
Eher o gun senin yerine ben orda olsaydim kesin kan akardi yani, hic suphesiz:queen:. Resmen seni ateslemisler valla:cyclopsan ama abi senin iyiligin icin, sitede kufur icerikli kelimeler yazma, benim icin sorun degil, istedigin kadar bas ama siteden kapatirlar:rendeer:
Okurken 2 sey fark ettim.
1. Konya/ Cihanbeyli'de motorun yagini ilk basta tapadan saliyorlar vede ondan sonra hava makinasi gibi birsey ile yag doldurma yerine dayiyorlar ve veriyorlar havayi/gazi, motorun icinde cok cok az bir eski yag kaliyor vede kullanilacak yag konmadan önce 100g yag saliyorlar tapayi kapatip, ayak marsiyla 2 kere vurduruyorlar ondan sonra konacak yagi koyuyorlar.
2.CVT-sanzimanlar YAGSIZ calisir. Yagsiz calisir derken variatör ve debriaj balatasi yag ile temasa gecmemeli! Bizim motorlara 700ml sanziman yagi ekleniyor ama o parcalari yaglamiyor.
Nediyeyim abi, gecmis olsun. Sen Malatyada mi yasiyorsun yada tatil gibi birsey icin mi gittin oraya? Yani orda yasiyorsunda ilk kez böyle oluyor sanmiyorum, cunku orda yasasan seni kesin haberlerde göruruz, Sok sok sok:queen: