michelin pilot sport sc aldım. bende çıkma durolar var. 2600 kilometre falan yaptım. motor pati zaten çekemiyor, frenlerken fazla kaydırmadım da. istersen normal bi fiyattan sana satarım? şu sıra sıkışığım biraz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:59 ----------
osman 210 sayfa yazı yazılmış, senin bu sorun belki 30 kere cevaplandı. bi okusaydın kardeşim keşke. aslında iyi de oldu bi özet geçeyim motora:
ben de malatyadayım, memnunum motordan. kilometreye 10-12 kuruş yakıyor. rodajını düzgün yaparsan motorda sorun çok az çıkıyor. 3000 kmye geldi 1 kere benzin yüzündne ve uzun bi yokuştan sonra 2 "pıh" ettikten sonra eski haline geldi. düz yolda 80-85, biraz yokuş aşağı gördü mü hız100e çıkıyor. 80-100le giderken uzun yolda rüzgarlardan çok az etkiliyor. motoru 1 milim yatırarak rahat şekilde düz gidebiliyorsun. hızlanma süper, ışıklardan 80 kmye kadar çok az araç beni yakalayabiliyor. gayet dengeli ve ağır motor. frenleri çok iyi; asya motorun arka kampana sanırım. ön de tek pistonlu. 150 zcde 2 disk, her disk 2 piston. 150 zcde önle arkayı 1'e 2 oranında sıkarsan resmen yere çivileniyor. pompalarsan daha iyi tutuyor. 35-40 km hızda kuru yolda frenlere asılırsan yaklaşık 1 motor boyunda durabiliyor. yağmurlu havada bile o hızda 1-2 pompalayarak durabilirsin. e tabi lastikleri değiştirmen kaydıyla. malatyada lastik bulamayacaksın. eğer motoru alır da lastiği değiştirmeye karar verirsen lastik için bana ulaş. bu paraya iyi motor. bendeki iyi mi çıktı bilmiyorum; biraz şans işi diyorlar. gene de senin bileceğin iş. bir de asya motor sahibiyle görüş.[/QUOTE
benda alaı bır ay kadar oldu su anda 700km deyım cok kucuk sorunlar yok sayılabılecek seyler dısında gayet ıyı su anda 20 lıraya 150km anca yapıyor bu ılerde dahada dusermı yakma durumu nedersın kardesım bugune kadar 60 gecmedım zaten ona bıle getırmemeye calısıyorum herzaman ..iyimidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 ----------
xenonun ısısndan farda erime oldumu
bende taktırcam bayadır istiyorum ama ısıdan korkuyorm
bide nasıl uydurcam onu yansıtıcıya
wolky karsıyakan ın nerseındensın bı ara goruselım