Amortisörleri yaylı. MC'nin gazlı, yalnız içi boşmuş. :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Amortisörleri yaylı. MC'nin gazlı, yalnız içi boşmuş. :mrgreen:
Yok artık onur kardeş ben o motora bakıyordum durmadan son günlerde göremedim demekki sen almışın beni eklermisin veya facebook msn adresini telini falan ne varsa özel mesaj atarmsın nasıl aldıgın hakkında bilgi almak istiyorumyardımcı olursan çok sevinirim evka-5 de oturuyorum
silencity kredi kartı ile 12 taksite aldım ama bir kefil bulabilirsen nakit falan da alabiliyorsun galiba ama tam bilmiyorum önder ticarete git öğren özelden msn i ni verirsen motor hakkında yardımcı olabilirim video resim vs.
sordum senet falan yapmıyor başka yerler yapıyor ama kimse yok 1 aydır ugraşıyorum halen yapamadım alamadım çok kafayı taktım almak istiyorum artık 500 tl nakit var gerisini taksit yapcam ama adamlar ya kefil istiyor yada kredi bi yer daha var ordada bi iş yerinde 6 ay çalışmış olman lazımmış abime söylücem yani bayadır ugraşıyorumteşekkür ederim onur özelden mesaj atamıyorum
faceden volkan akgün eklermisin [email protected] yazarsanda çıkar
silencity kredi kartı ile 12 taksite aldım ama bir kefil bulabilirsen nakit falan da alabiliyorsun galiba ama tam bilmiyorum önder ticarete git öğren özelden msn i ni verirsen motor hakkında yardımcı olabilirim video resim vs.
motor_derili ön arka tekerleğinin markası , ebatları nedir bilgilendirirmisin
..........çok kafayı taktım almak istiyorum artık 500 tl nakit var gerisini taksit yapcam ama adamlar ya kefil istiyor yada kredi bi yer daha var ordada bi iş yerinde 6 ay çalışmış olman lazımmış abime söylücem yani bayadır ugraşıyorumteşekkür ederim onur özelden mesaj atamıyorum
faceden volkan akgün eklermisin [email protected] yazarsanda çıkar
İzmir Çankaya'da eski Çankaya dershanesi (şimdi körfez) yanındaki SEVSER Ticaret'ten hiç peşinsiz 20 taksit 3000 liraya alabilirsin motoru.
Öncelikle yeni ve ilk motorun hayırlı olsun.
İlk çalışmada stop etme durumu zamanla düzelecek. En azından ilk yağ değişene kadar (0-500km) ilk çalıştırmalarda bu sıkıntıyı yaşayabilirsin. Vites konusu ayarsızlıkla alakalı, ayarlamaları gerek.
Rolantiyi de çok saçma yapmış. 2500 devirde çalışan bir motor durduğu yerde çok ısınır. Onu kendin de ayarlayabilirsin, motoru 10 dakika falan kullandıktan sonra yeterli sıcaklığa ulaşmış olacak. Sonra uygun bir yerde durup, rolanti ayar vanasını açıp kapayarak güzel bir ayar çekersin. Önerilen değer 1400 devir seviyesinde. Çok düşük ayarlarsan ilk çalışmalarda stop etmesi daha sık olur.
Kompresyon yapması normaldir ve motorun sağlıklı olduğunu gösterir. Vitesini de boşa alma, sürekli viteste kal. Yokuş aşağı inerken bile.
Motosikleti orta ayağa alıp ön tekeri havaya kaldır ve elinle çevir. Eğer ses çıkarıyor ama dönmeyede devam ediyorsa sorun yok demektir. Yok fren sıkılı gibiyse ayarlanmasında fayda var.
Mondial servisleri genelde kalitesiz işçilik yapar. Yaptıkları işe güvenmemekte fayda var.
Güzelce temizle ve benzin musluğunu kullanmadığın zaman kapa. (ortaya getir)
Bakalım gelecek mi tekrardan...