1 ay içinde sende satılığa çıkarırsan hiç şaşırmam.
Arkadaşlar bu gibi sebep belirtilmeksizin düşündürücü, caydırıcı ve aldatıcı yorumlardan lütfen kaçının.
Memnuniyetsizliğinizi neden ve sebep belirterek yaparsanız, hem karar verme aşamasında olacak kişi için hemde MR kullanıcıları için daha iyi olacağını düşünüyorum.
@şefik sancaktar
Niye bir ay içinde satılığa çıkarmak istesin, sebep nedir ?
Sizin olumlu ya da olumsuz düşünceleriniz nedir MR için.
Belirtirseniz benim ve diğer kullanıcıların hemfikir olduğu konular çıkabılır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
sahibinden com'da satılık 200km ile 1500km arasında çeşitli bahanelerle satılık mondial150 mr motorlar var.madem bukadar kalıteli bir motot neden herkes elinden çıkarmaya uğraşır,çok düşündürücü.bu motoru çok şişiriyorlar gibime geliyor.üstelik kimse satamıyor.milleti gaz'a mı getiriyorlar.
Selam,
yaklasık 1 ay önce aldım MR yi 1 hafta önce hasarlı bir kaza geçrdim.
motorum tamirde masrafım 430 TL.
yaklaşık 400 km yaptım
Öncelikle şunu söylemek isterim, diğer dengi motorlara nazaran geerçekten vibrasyon azaltılmış, Mondialin ilk senerldeki ürünlerindeki modellerdekine nazaran daha az vibrasyon olduğu bariz ortada.
Malzeme kalitesi yine önceki yıllardaki modeline nazaran yüksek.
Bir başka artısı ise MR kullanıcılarının hemen hemen hepsının hemfıkır olduğu serilik. Gerçekten diğer 150 cc motorlara göre daha atik.
Bana göre eksisi, selesi konforlu değil uzun mesafelerde çokta keyif vermiyor açıkçası.