Gücün varsa h7 al.
Arkadaşlr peki 18 w benim orjinali 55 w taksam 7 amperlik bi akü kaldırır mı:silent:
1 röle daha taksak:silent:
Gece görme problemim vardar:
watt=volt.amper yaparsan bulursun ama burada önemli olan akü değil gelen sarj aküyü büyütmek çok fazla bi işe yaramıyo 55w değilde 35w yaparsan belki uygun değeri bulursun bu arada senin motorunun orj. ampülü civalı h4 benim motorumun(bianchi) orjinalide bu idi ben 100 watt lık takmama rağmen istediğimş alamadım sonra yeni bi far aldım onu taktım üstünde armut gibi olan h4 lerden var ve çok güzel aydınlatıyo her zaman ampülü suçlamayın yansıtıcılarında rolü çok büyük onun için farının değişme imkanı yok ise bi-xenon mercek takabilirsin oda baya bi zahmetli bir iş ama seçim senin![]()
Arkadaşım motorum 15 günlük
Alıcağım farda en fazla bunun kadar temiz olur..Benim Görüntüyle pek sorunum yok ama tabi daha fazla aydınlatabilirsem benim için daha iyi olur diye düşündümBi ara beyaz far düşünüyordum onunda ışığı dağıttığını öğrendim ve orjinallerini bıraktım..
xenon mercekte ilerki aylarda düşünüyorum..Motoru satmassam eğer![]()
demek istediğim şeyi sen camların çizikliği vs. ile karıştırmış olmalısın motorun 1 günlük bile olsa farın aynası yani yansıtısı kötü ise kötüdür sakın yanlış anlama senin motorundan hiç kullanmadım ve zamanında çektiğim en büyük sorunlardan biri olan far sorunu olduğu için motor gördüğüm zaman ilk şey farına bakmak olurdu oradan biliyorum
Arkadaşlr peki 18 w benim orjinali 55 w taksam 7 amperlik bi akü kaldırır mı:silent:
1 röle daha taksak:silent:
Gece görme problemim vardar:
Şimdi seni daha iyi anladımİlk işim ona bakmak olcak:cherry:..Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim:wiinkk:
Denemeyiniz bile.Farın yansıtıcı çanağını eritir.