Mondial 150 ZC GRENAJ takmı lazım

Motosikleti
Fazer8 abs
geçen sene bendede scooter vardı bi ara bende kendimce şu kaportayı değiştiriyim dedim bide baktımki one:santa: dışı içinden pahalı ortalama 400-500 tl tutuyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://mondialyedekparca.com/gruplar.asp?kat_id=1&urun_id=53&urun=Mondial%20150%20ZC

Geçmiş olsun,burdan tedarik edebilirsin.

elındekılerın pek bısıyı yokmus gıbı sankı,
madem ıkıncı el ıstıyorsun tamır etmeyı deneyebılırsın...

maşa işi olmaz tabi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hocam burdakiler çok pahalı bana uygun yollu 2.el lazım çizik olsun fark etmez.

Bende zc kullandım uzun süre. Malesef 2.eli bulunması zor bu parçların,tamirle vs ile de uğraşmaya değmiyor.

Zaten komple 600'e tüm kaporta yenileniyor.

Bende zc kullandım uzun süre. Malesef 2.eli bulunması zor bu parçların,tamirle vs ile de uğraşmaya değmiyor.

Zaten komple 600'e tüm kaporta yenileniyor.

evet ustam haklısınız.. bakalım bi çare arıyoruz renk dahi fark etmez yarı sağlam yarı kırık hallederiz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ustam haklısınız.. bakalım bi çare arıyoruz renk dahi fark etmez yarı sağlam yarı kırık hallederiz

Resimlere dikkatlice baktim cok fazla da kirik yok gibi. Tam olarak neresi is gormez durumda resimlerden pek cikaramadim. Ama bence saside,on takimda falan bi sikinti yoksa cok ciddi bi maliyet tutmaz. Yakin olsak yardimci olmaya calisirdim,zamaninda az ugrasmamistim zcnin grenajlariyla =)

Resimlere dikkatlice baktim cok fazla da kirik yok gibi. Tam olarak neresi is gormez durumda resimlerden pek cikaramadim. Ama bence saside,on takimda falan bi sikinti yoksa cok ciddi bi maliyet tutmaz. Yakin olsak yardimci olmaya calisirdim,zamaninda az ugrasmamistim zcnin grenajlariyla =)

ustam şimdi sadece maşa yamuk şaside hiç bir şey yok . direksiyonu düz tutuyorsun, 10 derece sola dönük duruyor :) grenajların tutma yerleri yani vida karşılıkları kırıldı şuan ilgilenemiyorum, pazar günü plastik kelepçeyle tutturmaya çalışıcam fotoğraf çeker paylaşırım ustam..

saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Naked scooter yapmak daha mantıklı bence :)

sayın viper

naked scooter nasıl oluyor :) hakketen foto falan varsa bi göreyim? grenajsız nasıl durur bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar