Mondial 150 Zat'ı baştan yarattık :)

dostum helal olsun son halinide görürsek süper olur güzel bi egzos takarsanız daha güzel olur birde jantları nikelaj cıya gidip kaplatırsanız süper olur:) akıl verme para ver dersen o ayrı tabi ama 200 ytl civarına bititrirsin bu işi hayde kolay gelsin size

ee akşam oldu hadi resimler nerde merak ettik kırmızı kuşu çatlatmayın adamı bekliyoruz bak

guzel is cikarmissiniz,
cinlileri elden gecirip satma isine mi giristiniz yoksa:cherry:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kardiş motorun hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin..

hazır sökmüşken şasisinde bi sorun varmı bi baksaydınız ve jantlarıda aynı renge boyatsaydın güzel olurdu..

zat'ı muhterem şimdiden gözüme güzel gözüktü bizim çin motorlarınında bu yönü çok güzel az masrafla motor yeni baştan restore ediliyo parça parasıda fazla tutmuyo..

Sağolasın. :) Şasesinde bir sorun yok. Sadece bir kere sağa yan yatmış sanırım, onda da artçının ayak koyma yerini tutan kısım hafif eğilmiş. O da pek problem değil. :cat:

sizin yer nerede? talep doğrultusunda her halde aynı işlemleri bizim içinde yaparsınız...........maliyeti bize ne olur? ne olur-ne olmaz;bilelimde....ellerinize sağlık....:cat: allah kazadan-beladan korusun...

Valla biz bunu iş olsun diye değil aslında, hobi olsun diye yapıyoruz. Bilmiyorum, arkadaşla konuşurum ama yine de kesin birşey söyleyemiyorum. :pale:

son halini merak ettim walla.. umarm en kısa zamanda biter..

Yarın akşam son halini eklicem inşallah. :cat:

Ben böyle çalışmayı seviyorum işte. Öyle cantlara sprey boya sıktımla gelmeyin bunlarla gelin.

Diskavıri Çenıl'da "Wreck Rescue" diye bir program var aynısı işte...

Ayakta alkışlıyorum.

Eyvallah, çok teşekkürler. :)

vallaha helal olsun elınıze sağlık son fotoları beklıorum...

En son fotoları ekledim. Son halini de yarın akşam dediğim gibi. Teşekkürler.

çok güzel bi çalışma olmuş elinize sağlık.
ilk halinin fotoları 18/03 te çekilmiş (öle yazıo fotoda) tam olarak kaç günde bu yeni haline getirdiniz?18inden bu güne kadar parmakla saydık mı 7 gün yapıyor :)
yedek parçaları yetkili servisten mi temin ettiniz?
elinize sağlık tekrar....

Sağolasın. 7 gün falan oldu evet. Alındığı günün gecesi tamamen söküldü zaten. Ertesi gün başlandı işlemlere. Yedek parçalar servisinden almadık genelde. Çünkü hiç bir parça yok adamların elinde. Sipariş verelim 1 haftaya gelir diyolar. Biz de beklememek için kapı kapı dolandık. :) Zaten çokta fazla bi parçaya ihtiyacımız yoktu ama yine de eksiklerimiz vardı.

dostum helal olsun son halinide görürsek süper olur güzel bi egzos takarsanız daha güzel olur birde jantları nikelaj cıya gidip kaplatırsanız süper olur:) akıl verme para ver dersen o ayrı tabi ama 200 ytl civarına bititrirsin bu işi hayde kolay gelsin size

Valla egzozu ellemicez. Üstündeki egzoz kalsın şimdilik. O zaman tuzlu olacak çünkü. :) Biraz böyle kullanalım, bişeyler düşünürüz ona da.

guzel is cikarmissiniz,
cinlileri elden gecirip satma isine mi giristiniz yoksa:cherry:

Yok yok, öyle bi niyetimiz yok vallahi. :)

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Fotoları tek tek aktardım. Ama malesef motor henüz tam olarak bitmedi. Yarın iş güç var, ben bırakıp eve gelmek zorunda kaldım. Şu an arkadaşlar çalışıyor ve yarına bitmiş olacak. Yarın akşam en son haliyle, yani bitmiş haliyle yeni fotoları eklicem. Şimdilik bu akşam ben ayrılırkenki son halinin fotolarını ekliyorum.

dsc00277mediumfn6.jpg

dsc00278mediummf0.jpg

dsc00279mediumdb9.jpg

dsc00280mediumuh5.jpg

dsc00281mediumwm1.jpg

dsc00282mediumgl0.jpg

dsc00283mediumeh0.jpg

dsc00287mediumxb1.jpg

Ön cam siyaha boyanmış. Çok çizik vardı zaten üstünde.

dsc00288mediumau3.jpg

dsc00289mediumxs8.jpg

dsc00295mediumdr4.jpg

dsc00296mediumvo3.jpg

dsc00297mediumkn4.jpg

dsc00298mediumex4.jpg

dsc00300mediumsf0.jpg

dsc00303mediumto1.jpg

dsc00306zl5.jpg

dsc00304df2.jpg

dsc00305un6.jpg

Helal olsun...elinize sağlık...işini bilen adamlara bayılırım...tebrikler...

vallahi güzel olmuş bu çalışma

Güven
Özveri
Tecrübe

ister aynı çalışmayı yapmak için bizim mahallede boş bi dükkan var oda bizim mahallenin camiisine baglı eğer hoca kabul ederse alıcam takım taklavatı yaz sonunda aynı işi yapıcam...

ilk başlarda fiber grenaj la bişiler yapmayı hedefliyoduk ama Güven Özveri Tecrübe olmadıgı için vazgecetim...eylül ekim gibi eğer kapalı tamirhanemi tutarsak arkadasımla güzel çalışmalar yapıcaz benim kafamda ön vizör dahil komple sedef beyazı vespa larda olan şekile ve jantlar kromaj var ve tabii egzos bakalım allah kısmet ederse bnmde aklımda bunlar var tekrar söylütorum ellerine saglık süper olmuş FERRARİ kırmızı cok yakışmış:))

sanat budur sanatçı budur arkadaşlar ellerinize sağlık helal olsun.Çok güzel bir çalışma olmuş.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sağolun arkadaşlar. İstanbul'da yağmur var, eğer çok yağış olmazsa akşam gidip bitmiş halini çekerim. Makinemi de aldım yanıma bu sefer. :)

ustam ellerine sağlık rüya gibi makina olmuş benim bir arkadaş da onunun eski halinin daha pert olanı var

arkadaşım elinize sağlık süper bi çalışma işte işi bilen adamlar olunca herşey oluyo tebrikler :cat:

super olmus valla cok begendım ama ustan cıgarayı ıcmese daha guzel olurdu benzın deposuna duser muser mazallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar