arkadaşlar ilk önce merhaba demek istiyorum ikinci el zat 150 almayı düşünüyorum aklımda şu an gerek bütçe yönünden gerek boyut, görüntü ve rahatlık açısından kesinleşti sayılır kapsamsız bir araştırma yaptım hatta şu an bi tane de buldum
yalnız sizlere danışmak istiyorum
araç 2007 model , 14 000 km de siyah ... borcu harcı yok henüz görme kullanma şansım olmadı, kasası aldığım duyum kadarıyla temiz motorunada baktıracagım mutlaka ama km beni endişelendirdi açıkçası fiyat 1. 250 tl sizce uygun mudur tvsiye edermisiniz .. azami motor ömrü kaç km malum çin üretimi .. kullanan arkadaşlar da yazarsa sevinirim
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum yakıt konusuda önemli tabii yardımlarınızı bekliyorum ..
bir kere 2007 model zat yoktur, onu söyliyim. hepsi 2005 yada 2006 model.
motorun kaç km de olduğu önemli değil bence, mesela benim motor 30bini geçti ama sıfırını getir her türlü kıyaslamaya varım
ha km sinin önemi yok ama eğer sıfırlanmışsa önemi var. adam kmyi sıfırladıysa demekki motoruna güvenmiyor, motorunda bir sorun var.
sonuç olarak ise motorda bir sorun yok 1250 iyi bir fiyat.
azami ömür ise; düzgün kullanılmışsa 30bin kmye kadar motorun içi değişmeden gider. benimki gitti işte. forumdan bir arkadaş ise 45bin km gitmişti asya 150t-1 ile.