kardeş motor bakıma bi sok biraz daha kendine gelir benim zat tek kişi 2 kişi 100 yapıo ama o zamanda cok sıkısıo gerci bakıma ihtiyacı var 2nci zat'ım ilk zatım 2 kişi şöför 85 artcı 120 kilo olmak kaydı ile 120 yapıodu tek kişi 130 yapıyordu yeni zatımıda zamanla kendine getiricem inşallah
karbiratör temizleme konusunda elin yatkınsa temizlersin ama ayarları ile oynama mesela benim karbiratör ayar istio ama ben bilmediğim için yapamıyorum
Engin...
kardeşim benim zat dediğimiz alet 130 kmh yapmaz... yapamaz!!!
yapsa yapsa anca kmh saati yapar,oda arızalı olduğu için yapar:bounce:
ama tek kişi 105-110 kmh yapabilir,doğrudur ama uzun süreli değil tabi... Zat'la en uygun ve devamlı olarak 80-95 kmh arası gidebilirsiniz... Farzedelim ki 130 kmh yaptı,bu çok kısa bir dönem geçerli olacaktır!!! sonrasında motor elinde kalacak...
ZAT'ımız için en iyi ve uygun hız maximum 90-95kmh... Bu hız'ı aşmazsak uzun vadede kullanabiliriz ve tabiki birde devirli kullanım olayı var. Vitesli kullanıyormuşuz gibi yani,motoru boğmadan,gazı köklemeden...
emin olun motorunuz uzun yıllar sizi yalnız bırakmayacaktır...(istisnai durumlar kaideyi bozmaz...) :rendeer::bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
15 binde 2005 model 1200 tl ye adam yamaha yzf 125 alıcağından satıyomuş ama şu 2 kişi 80 km hız kafama takıldı :S sence neden kaynaklanıyo olabilir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emizlikte-150-zat-bulamazsiniz-31983312/detay
motor bu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
?????????????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
Heyyy yokmu yardım edecek bana ilgi istiyorum

:

):
1-Döşemsi yırtık... sağ ön kısım.
2-grenaj kırık ve büyük bir olasılıkla kafadan bir yere girmiş.Ön far takımda içten kırık ve içerden tel,vs bişeyle sıkıca tutturmuş...
3-Ön göğüs grenaj darbeden dolayı kasmış ve orta iç kısımdaki bağlantılarda kırılmış...
ilk bakışta dikkatimi çekenler bunlar.. Büyük bir ihtimalle,önde darbe aldığından çatalda da eğiklik olabilir!!!!
yinede dikkatlice bak... sonuçta 5 yaşında ama 15.000km'de...:bounce:
bana pek samimi gelmedi... sahibi kaç yaşında ve motorun kaçıncı sahibi???