mehmetkilic31' Alıntı:ya varya motoru alıyorum ama çok kötü bişe oldu önceden 2,990 peşin 3,480 15 taksitli fiyatıydı.. şimdide 3,400 peşin 3,900 taksitli yani beyler motoru 3,900 ytl ye alacam değecekmi acaba .. bazıları kafamı karaştırıyor alma bak oda çin malı dökülür felan... bekledim okudum sordum her şeyi yaptım ötv ye yakalandımalıpta pişman olan varmı ya da şunu alsaydım daha ii olurdu diyen? saygılarımla
iskenderun'dan bir zat mehmet bilgin:bounce:
Dostum yazık olmuş geç kalman. Bende bir kaç günle yırttım, 1 hafta önce aldım motoru. Almadan önce cok araştırdım bakmadığım model kalmadı. Bisan Lifan Senatör 150 ile zat arasında kaldım. Senatörün görünümü fena değil ayrıca fiyatı yaklaşık 500 YTL daha az ama forumlardan okuduğum kadarıyla zatla başedemezmiş ve oldukça arıza çıkarıyomuş. Dün bi tanesini yakından incelemek fırsatım oldu. Bence zatın malzeme kalitesi çok daha iyi. 112 km henüz benimde bi sorunum olmadı. Bence çin işi motorlar içinde en iyilerinden birisi zat. Yalnız sonuçta motora 10 - 15000 YTL vermiyosun. Sorun çıkarmı, çok uğraştırır mı diye çok düşünme bence. Yavaş yavaş motoru tanıyıp çıkan ufak tefek sorunları ileride kendin bile halledebilirsin bence. Bundan önce PGO 90 marka bir motorum vardı. Kuşadasındaydım o zaman. 4-5 sene bindim. Arasıra ufak sorunlar çıkarıyodu ama cok memnundum. Tayvan malıydı oda. Eger motora iyi bakarsan, rodaja dikkat edersen, çok büyük sorunlar çıkacağına inanmıyorum.