CartaL şanzıman, veya vites yağının koyulduğu vidanın altından başlıyoo terleme diee tabir ettiğin yağlanma.. bence oradaki yağı boşalt ve orayı bi güzel temizle. tozu toprağı kaldır oradan, sonra motorun kartere koyduğun yağ la aynı özellikte olan yeni yağ koy ve bak bakalım nerden kaçırıyoo...
FutureShock hayırlısı olsun.. arkadaşım camın 6 vidasını gevset ve elini camla siyah plastik arasını koy ve vidalarını tekrar sık birde bez parçası at oraya sesi kesiyoo..
tobacco benim egzozst koptu, garantiden değiştirdiler.. bence biraz tekmele eğzostu, biryerinden çatlasın, sonra git değiştirmek istediğini söyle... ben garantiden 3. yü değiştirmeyi düşünüyorum.
servisteki elemanlar hava, gaz karışımını yapan aleti ayarlamayı bilmilyoruz dediler... birde memlekettteki petrolcüler sağ olsun süte su koyar gibi benzine de katkı malzemesi koyuyorlar... benim makinada bazen salaklaşıyor.. böyle olduğunda yanıma 1 lt benzin aldım çantaya, depo bitinceye kadar gittim. sonra yedek yakıtı koydum, ama hava yaptığı için bir müddet ayakla çalıştırmak için uğraştım şimdi daha iyi..