Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mucahit ve ibrahim kuşcu hayırlı olsun motorlarınız
mondialcii' Alıntı:kontgerilla arkadaşım lastikler şamrelsiz tubeless lastiklerdir.Bende bunu bilmiyodum ama aldıktan 1-2 hafta sonra arka lastiğe çivi girmiş ve çiviyi çıkarınca inmeye başladı daha sonra delik yere fitil taktılar şu an bir sorun yok...
Haa bu arada NEVZAT abi kaç km desin???

ARMAGEDON' Alıntı:(cartal) hava flitresinde iki adet sünger olamsı gerekir fakat birini görmemiş olabilirsin biri dikine biri ise yan tarafa tutturulmuş olarak metal iki kelepçesi var bir bak bakalım
septimus' Alıntı:Arkadaşlar tekrar selam. Artık bende bir zat 150 sahibi olarak yazıyorum. Motoru cuma akşamı aldım. OTV'den yırttık. Cuma - Cumartesi 80 km kadar bindim. Rodaja dikkat ediyorum. 50- 60 'ı geçmedim hiç. Kullanım kılavuzuna bakarsak 800 km daha böyle. Tabi dayanabilirsem. Bu şekilde uzun yol sıkıyo adamı. Şuana kadar pek bir sorun yok motorda. 2 şey dışında, standart olarak benimde ön cam (ya da her ne deniyorsa) ses yapıyordu, hallettim, bir de arka tekerde ilk 30 km den sonra bir boşluk (sağa sola doğru) oldu. Göbek vidası gevşemiş, sıkınca düzeldi. Vidaları sık sık kontrol etmek lazım. Benim gevşeyen vidalar için kullandığım bir teknik var, vidayı sıkmadan, cok az (1 damla) oje sürmek sorunu çözüyor. Denenebilir.
terleme normal birşey ama senin resimdeki beyazmı banamı öle geldi beyazsa hiçbi fikrimyok ama dediğim gibi terleme normal bu arda yeni gasteyi gördünüzmüCartaL' Alıntı:Haklısın Armagedon motorun solunda durarak acinca gorememistim ayrica aksam üzeri idi. Ancak bugun motorun saginda durarak acinca hemen goruverdim ama sökmedim. Teşekkür ederim yardımın için
Sormak istedigim bir nokta amortisörün baglantı noktasını yağlamak iyi olur mu ? Ayrıca aşağıdaki resimde görünen terleme normal midir ?
![]()