ARMAGEDON' Alıntı:arkadaşım ayrıntılı bilgi verebilirsen gelmek isteriz şimdiden tşk
dostum... al sana linki incelersin artık...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11323
ARMAGEDON' Alıntı:arkadaşım ayrıntılı bilgi verebilirsen gelmek isteriz şimdiden tşk
hayırlı olsun arkadaşım:rendeer: kozyatağı halin orada sevpa var çok iyi bir servistir veya ümraniyede özeliş motor aramıza hoş geldin:rendeer:Gunn' Alıntı:Merhaba
Ben aranıza bugün katıldım. Gıcır gıcır yeni ZATım bugün geldi. Büyük bir gazla incelerken teslim eden arkadaş koltuğun altındaki bagajı açtı ve bagaj bir daha kapanmadı
Kilidin dili bir türlü yakalamıyordu. Bir motor tamircisine gittik, "kilit bozulmuş, değiştirmek için en az 60 civata sökmem lazım" dedi. Yarın yetkili servisi arayıp sorucam garantiden yaptırmak için.
Arkaya bir bagaj taktırdım ama kapağı çok ses çıkarıyor. Gaz elciğinde de hafif bir boşluk var gibi.
Akşam garaja indirdim bir çalıştırayım diye. 10 dk çalışmadı motor. Sanırım rölantiyi yükseltmek gerekiyor.
Kozyatağında oturuyorum. Civarda tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis (yetkili yetkisiz) var mı acaba?
ARMAGEDON' Alıntı:futureshock-perseus hayırlı olsun inşaallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
burda arkadasşta aynı benım sorundan bahsetmış bu serkan dedıgı arkadaş kımdır servısse hangı servıs bılen varnı arkadaslarnokta' Alıntı:arkadaşlar motorum gaz kesiyordu geçen hafta anlamadım 80 km ye gelinde ileri geri sarsılıyordu bu arada motor 1800 km yi geçmişti ne oldu diye servize götürdüm karburötör kirlenmiştir dediler daha bismillah yeni aldık nasıl kilenirki? neyse benzini kötü yerden almışımdır diye düşündüm sonra servize bırakmaya gerek duymadım sonra getiririm dedim uzun sürür demişlerdi neyse bende 80 ne gelmeden 70 de gidiyordum velasım motor aynı şeyi 30.40 tada yapmaya başladımı! hızıma bakıyorum 35 gaz elciginin sonundayım! duva ettim bozulmasın diye... neyse servize kadar gittim bıraktım ertesi gün aldım.. temizledik dediler benzini tek yerden al dediler neyse teşekkür ettim çıktım yola biraz düzelmiş ama yine 80 ne geldimi sarsılıyor halla halla içinde bis benzin var hala diye düşündüm yolda giderken hiç arabaları sollamaya cesaret edemiyorum gaz verip tam geçöicem gaz kesiliyor motor boguluyor bu yüzden kazabile yapaqcaktım.. sonra yine götürdüm onlara bir tur binmelerini ozaman sorunun tam ne oldugunu anlaya bileceklerini söyledim.. neyse serkan bindi ve gelip motorun göt kısmına elini atıp birtakım teller çıkarttı.. sanırım bujiden gelen teller olmalı o tellerin bağlantı tırnaklarından biri delinmiş bak dedi sorun bu eee dedim o küçük tırnaktaki minik delik mi? evet onu penseyle sıkıp gecici olarak onardı yenisi gelince degiştiririz dedi sorun bitti makine canavar gibi dedi ben inanmadım... yola çıktığım ilk an deşşete kapıldım motor fırlayarak gidiyor biraz alışmam uzun surdu eee 1 hafta boguk motor surdukten sonra canavara biniyormuş gibi oldum 110 görüyor şimdi ooooh tüm sorunlar böyle olsun
BOO_74' Alıntı:mehmetkılıç hayırlı olsun yeni motorun, Allah kaza bela vermesin inşlallah...
bu da benim makine....,kırmızı olan...
![]()
![]()
henüz 3300km de, bu yaz biraz gezmek lazım![]()