Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

zat150'ye alarm taktıran var mı?

yurtdışından bir motor alarmı (louis'den) aldım, nasıl takarım biilen var mı?

bi de bu motorun sele altı bölmesine çakmak şarjı takılabilir mi? hani cep telefonu şarjı için....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BOO_74 kardeş alarmın kutusunda nasıl monte edileceğine dair bi kullanım klavuzu gibi bişee çıkmadı mı? bi kutuyu araştır......

telefon şarj olayıda manyak fikir.. çok harika yani... zaten zat150 nin şarj dinamosu kuvvetli bişee. aküyü çıkartıp ayak marşıylan çalıştırdım ve motor rolantideyken farlar gayet güzel yanıyordu... düşünün bide yol yaptığını ozaman rahhat rahat şarjlaya bilirsin telefonunu ama tesisatı kurmak gerek...

BOO_74' Alıntı:
zat150'ye alarm taktıran var mı?

yurtdışından bir motor alarmı (louis'den) aldım, nasıl takarım biilen var mı?

bi de bu motorun sele altı bölmesine çakmak şarjı takılabilir mi? hani cep telefonu şarjı için....
benim makinada alarm var malum motor dışarda duruyo servise taktırdım ben gerçi içndeki şemada nasıl ve nereye takılacağı açıkça gösteriyordu ama ben işi sağlama almak istedim bece sende öyle yap herkeze sıcak havalarda keyifli sürüşler yaaaaz geliiiiiiiiooooooooooooooooooooooooooooooo:queen:

montaj seması çıktı kutudan, ayıptır söylemesi elektrik mühendisiyim (evet ayıp, hatta rezalet :pr: ::23343:: ) ama elim alete yatkın değil, takayım derken dağıtmayayım makineyi. elektrik bağlantıları tamam da neyi nereye sığdıracağımı anlamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ozmn sana servisin yolları göründü... gerçi mopet tamircileride takar ama kendin oturup yapsan daha sağlam ve daha ucuza gelir :)

pompicik' Alıntı:
Ya kardeşim branda çekiyorum altını üstünü bağlıyorum adam gelip nerden buluyosa girio kıwrılıo selemin üzerine her taraf ayak izi, kıl tüy...

Bu sabah gösterge panelinin önüne de kıwrılmış yatmış kıl içinde iğrenç yaa :farao:

Sabah geleceğim saati bilio, motoru terkedio bi yakalasam arkama bağlayıp gazlıcam biraz adrenalin yaşasın adi haywan :p

Kedi hayvanına karşı ne yapsam da yaklaşmasa, bi fikri olanınız war mı:queen:
sinek ılacı sık yanına bıle yaklasamaz...

Armageddon wala süper olmuş Uğur görürse bunşarı gözleri yaşaracak kesin:queen:

slm arkadaşlar zat 150 ye motor devir saati takılırmı banakaça maal olur nerden taktırabilirim

mehmetkilic31' Alıntı:
slm arkadaşlar zat 150 ye motor devir saati takılırmı banakaça maal olur nerden taktırabilirim
olmazzzzzzzz ayrıca hıcbır akıllı ınsan taktırmazzzz.. :bounce: :bounce:

bu zat lar ile asya 150t1 arasında cok buyuk fark var...bugun ne tesaduftur 2 sını yanyana park etmıs gordum..asyanın gosterge panelı ve on direksiyonu cok dandık... zat ın acaıp bı havası var.. asaynın bı tek arka tamponuı buyuk okadar baska bısı yok .. zaten fıyatı 2.100 ne beklenırkı

okan4037' Alıntı:
bu zat lar ile asya 150t1 arasında cok buyuk fark var...bugun ne tesaduftur 2 sını yanyana park etmıs gordum..asyanın gosterge panelı ve on direksiyonu cok dandık... zat ın acaıp bı havası var.. asaynın bı tek arka tamponuı buyuk okadar baska bısı yok .. zaten fıyatı 2.100 ne beklenırkı

motoru almadan önce çok araştırdım.Kullanıcılarıyla bizzat görüştüm forumları didik didik ettim. Zat içinde asya içinde çok olumsuz eleştiriler wardı. Ama her kim tasarladıysa Zat ın tipi gibi motor yok kardeşim. Sadece Suzuki Burgman 650 Exec. tip olarak ben burdayım dio. 400lük burgman bile iğrenç. X9 lar filan hiç beğenmiorum. Performans olarak diğer markalarra tabiki diecek bişeyim yok ama tekrar diorum zat çok yakışıklı bi bi alet.

Sırf tipine hasta oldum gittim aldım. Ayrıca dedikleri kadar da kötü bişey diilmiş :queen: :queen:

valla dogru zat ın tıpını çok süper yapmıslar...... asyayla karsılastırmak mantıksız..... ayrıca bu motorlarla en yuksek suratı kım yapmıs bılen varmı

rodaj die zorlamak istemiorum ben bi kere bastım 2 kişi yaklaşık 150 kg, 100 e çıktı yol bitti :queen:

:bounce: YORUM ÖZET:bounce:

veeeeeeeeeeeeee sonunda 44 sayfanın hepsini okudum

sabırla ve sebatla bayağı vaktimi aldı..

kah oturup kah kalktım kah fikrim değişti :king:

alsammı almasammı::sos::

vee özetliyorum

motor kullanıcılarının ülkemize çin malları girdikten sonra %80 oranında arttığını öncelikle hatırlatırım::alkiis::

vee piyasadaki çin malı ürünlere yapılan yorumlar farklı farklı yani alma diyen ben geri sattım götürüp bayinin önüne attım alın başınıza çalın diyen....

bunun aksine süper makina diyende var ee napcaz alalımmı almayılımmı
:silent:
motor almak isteyenler dikkatle dinlesin bi zahmet

1)öncelikle almak istediğiniz türü belirleyin yani scooter mi maxi scooter mi alcaksınız cross mu cooper mi buna göre yorum yapın ve doğru forumları okuyun. adamın motor almada gözü yok geliyo zat 150 hiç güzel diil deyip geçiyor

2)bence motor alacak olanlar o motoru kullananlarla konuşmalı ben bu siteden nevZAT150 ve Gnapolyon ile konuştum birebir ikiside al dedi ben alırım

bende parayı sokaktan toplamıyorum.. :p

motor alacak olan varsa motora aldıktan sonra bakacaksın kardeşim bu çin mallarında biraz daha fazla
daha soora at sahibine göre kişner.. sen bak smotora bak nasıl oluyoo..

[/SONUÇ OLARAKCOLOR]

ben 150 zat alıyorum
daha süper görünüşlü bir çin yok piyasada BENCE
artıkZAT oturup ZAT kalkacağım:queen:
veee uğur şirketine güveniorum :rendeer:
saygılarımı sunuyorumx

iskenderun mehmet bilgin:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar