titanic' Alıntı:
arkadaşlar
mondial zat la hiç yolda kalan oldumu benzin bitmesi dışında
yolda kalmak çok kötü bişey tek başınıza ıssız bir yerde yolda kalırsak ne yapabilirizki
sırf bu yüzden bu çin malı motorlardan çekiniyorum
onun dışında çıkan problemler zaten basit arızalar, örneğin ampul bozulması, ordan burdan ses gelmesi, fren telinin kopması gibi arızalar bizi yolda bırakmaz.
önemli olan yolda kalmamak, diğer herşey çekilir, bu çekilmez.
titanic Ben kaldım hemde ıssız denilebilecek bir yerde...

r:

r: ilk biraz tırstım, motordan indim, biraz bekledim, etrafa bakındım... çünkü korktuğum başıma gelmişti. servisle kanki olduğumdan hemen tel açtım, durumu anlattım. Yapabileceğim şeyleri söylediler, olmazsa gelip alırız dediler.... ben arayacağımı söyledim. başladım moturı kurcuklamaya... ama olmuyoo.....:silent:
efe150 gibi bende sürekli motorumu kullanıyorum, şuan 11,800 km civarına geldim, yağmurlu havalarda da kullandığımdan, motorun yansehpa müşürüne su ve çamur kaçmasından temassızlık meydana gelmiş.....
ben yolda kaldıığımda hiç aklımdan geçmedi böle bişee... Şans eseri çift ayaklığa alırken ve motorun marş yapması sırasındaki titresimden olsa gerek sarsıntıdan temas etti ve motor çalıştı... sonra atladım motora tekrar gidiyorum hafif çukurdan, tümsekten geçtim mi yine kapanıyoo, sonradan çaktım vaziyeti...
YOLDA KALINCA İLK BAKMANIZ GEREKEN YER BU MÜŞÜR OLSUN

çok basit bir şey yüzünden hem zaman kaybettim hem motordan soğudum ama bırakmadım peşini halendaha üzerindeyim motorun..:mrgreen:
motor çin malı ama bakımlı olduktan sonra her yere gidersin, gidebilirsin bak ben çanakkaleye gidicem 18 mart da (
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8925&page=13)
gezi dönüşü uzunyol macerasını da kısa bi yazıylan anlatırım...
zaten izmirli motorcuların gezilerini takip eden bilir, hafta içi okul için, haftasonu gezi için kullanıyorum motorumu. ayağımı yerden kesiyoo yeter yani. saygılarımlan, :rendeer:
pompicik daha motorun yeni olduğundan servisler montaj yapan kişiye yönlendiriyorlar seni, çünkü montaj için para alan adam işini düzgün yapmadığından serviste ellemek istemiyoo. Sen git servise sorunu çözecek bilgileri var ama para kazanamayağından dötünü kaldırıpda yapmak istemiyoo, sen servise git şöyle söyle "abi ben servise buraya gelicem zaten ev buraya yakın, bi yapıver, nasıl olsa komşuyuz" gibi lafla... ciddiyim ama :mrgreen: sonra 1000 km serviste de bütün sorunları söyle, sıka sıka yapıcaklar, yaptıklarından sonra test sürüşüne çık ondan sonra kullanma kılavuzundaki kağıt parçasını almalarına izinver, bu önemli çünkü senden para almıyo ama firmadan servis yaptığı için para alıyor.
sakın sen para verme.. sadece yağ için 10 ytl verirsin okadar. diğer sorunlar için 1krş vereyim deme... ayrıca civardaki servisleri kullanan arkadaşlara bi sor, hangi yer nasıl hizmet veriyo bunu araştır. senin faydana olacaktır...
arkadaşlar çok uzattım kusura bakmayın ii geceler. kazasız sürüşler... :rendeer: