PERSEUS sitemize hoşgeldin:rendeer: ,
zat150 nin cüssesi ağır, ani hızlanma yapma olayı yok özellikle 2 kişi ilen motor bağırıyor ama sonradan hızlanmaya başlıyor.....
Virago 535in tekerleri büyük, zat ın küçük.. özellikle yolcu varsa hakimiyetin dönüşlerde çok riskli oluyor. ki ben küçük teker yüzünden düştüm...

r:
motorun mak hızı için bütün zatcılar= 90 ila 120 arasında olduğunu söylüyor. zaten bi motoru sürekli mak. hızda kullanmak motorun ömrünün kısa sürede bitmesine sebep olur, yani otobanda kısa süre gideceksen sorun yok gibi ama yolcu ilen otobana çıkmak demek biraz seni üzebilir. çünkü gazı acınca bi hızlan ma hissedemeyeceksin...

ale:
fakat bu motor ile sahilde gezi yapmak çok hoş, dikkat çekiyor. ayrıca koltuk yamahanınkinden daha komforlu. keşke motorda 250 cc olsa ve tekerleri de büyük olsa ozaman hiç canım sıkılmazdı...
pompicik etiketleri sökmek için sakın kazıyıcı malzemeler kullanma, boyada hasar oluşabilir... eğer buharlı ütü bulabilirsen işin çok kolay, ütüye su koy suyu ısıtıp alttan buhar atınca motorun yanına koş, tabanını motora
değdirmeden buharı bu etiketlerin üzerine tut, zaten hemen etiketler kabarmaya başlıyor, sonra tırnağınla hafifçe kazımaya çalış hemen çıkıyorlar...
ben bu yöntemle söktüm....:cat:
gösterge sorunum olmadı ama birkezdaha böyle bi sorun olursa; gösterge panelinin kablolarını bi kontrol etmende fayda var. ama sen yeni aldığın için ilk servisinde bu paneli değiştirt. para isterlerse verme garantiye soksun, ha para diyecek olursa git başka servise sorununu anlat ve tmm derlerse ilk bakımını yaptırt.
daha dur ne sorunlar çıkıcak.

ama sıkılmadan üzülmeden halletmeye çalış... zamanla hissedeceksin, motorun seninle konuştuğunu anladınmı tamm bidaa kopamazsın motordan zaten ...