hehehe sorma yav artık 1.000 km ye kadar 100 100 sayarım ben bu gidişle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------
Arkadaşlar şu ürünler için ne dersiniz;
![]()
bu bir motor filtresi..bizim makinelere uyarmı?
Özellikleri için tıklayın
![]()
Bu cihaz ise bir yakıt tasarruf cihazıymış..Kullanan, bilen varmıdır acaba?
![]()
Birde bu kornayı buldum, bunu da kullanan varmıdır acep? Bizimkinin kornasından memnun değilim..Daha bir kuvvetli olsun istiyorum :mrgreen:
Yani bu kornayı takarsam akü sorunu yaşarmıyım? Özelliklerine göre bakarsanız sevinirim..
![]()
Bu ışıkları takarsam aküden çok yer mi peki? Özelliklerine bakarak yazarsanız sevinirim..
hayırlı olsun serkan abi napcan şimdi zatsızmı kalcaksın
Herkese selamlar arkadaşlar,benim motoru satmış bulunuyorum bir süreliğine bana müsade,ama yazılarınızı takip edeceğim.hepinize saygılar selamlar...
ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin kaza bela göstermesin
hayırdır?:silent::silent::silent:
Tüm Zat çı arkdaşlara iyi akşamlar
İskendurunlu.
Biz üzerimize alınmıyalım..Sitemin bize değldir herhalde.?....Bir nebzecik bilgilendirirsen memnun oluruz...
ya arkadaşlar ben hatay iskenderundayım. ve ne bileyim bana cok sanal geliyo. ve şu site içerisinde sadece gercekten konuşup bilgi aldığım ve faydalandığım tek sayfa burası. burdaki zat 150 gurunbundaki herkese cok teşekkür ederim.
o zaman biraz canım sıkkındı o yüzden yazmıştım öyle. fakat bu sitede arık sadece bu sayfada yazacağım. gerisi yalan geliyor bana.
neyse herkes kefine baksın şu yalan dünyada bi de benle uuraşmayın.
hem bende bi zat cıyım motorum çin malı diye hep o mu arıza cıkaracak bu seferde ben arızalandımr:
zatlar güzel motor alınıpda satılıcak motorlar değil çünkü pek para ettiğide yok açıkcası birde bu lükse bu keyfe başka maxi scooterda bulunmaz..
yeni nesil burgmancıların çoğu zat dan terfi etme ama biliyorumki pek çoğu burgmanın ağır masraflarından dolayı zat a geri döndü.. arkadaşımda şu anda contası yandı galiba burgman var servis en az 700 milyon masrafı var diyor.. açdırmadık motoru henüz belki dahada fazla..
yani zat bence köşede durması gereken şehir içinde kısa mesafe gezmelerde sayfiye gezmelerinde çok güzel kullanımı hoş bir motor ..
bunun dışında vitesliye terfi edicekseniz bence bir köşeye para koyup ufakdan biriktirip istediğiniz motoru alın en mantıklısı o zat da kalsın bir köşede bende 250 lik v chopper alıcam onu alıyım para biriktiricem sonrada zat alıcam birini uzun yol gezileri için düşünüyorum diğeri zat yani tamamen keyif..
logaritma cok haklısın
Ayberk abicim bugunku ağırlamandan ötürü çok teşekkür ederim bi tek neyi yapmadık biliyomusun abi?
Valla ayberk bana çok kızgın ben organize mesajı atıp gene ben gelemedim haber de vermemiştim ::utangac:::utangac:
logaritma cok haklısın
Ayberk abicim bugunku ağırlamandan ötürü çok teşekkür ederim bi tek neyi yapmadık biliyomusun abi?