ehhh bee ahmet abi!!!!!!!!!!!!!!!! bu şimdi söylenir,en azından 1 kere gelde hep beraber görüşelim...
ayrıca;
uzak durmamın bazı sebepleri var tabiki.... daha öncede yazmıştım,çok zor günler geçiriyorum... ve gün geçtikçe şartlarım zorlaşıyor... diğer sayfalara ve konulara yazıyorum,fakat genel konular onlar...
ama burası çok farklı....
ZAT'çı çok az var ve ihtiyaç halinde google'a girdiğinde ilk bu sayfa çıkıyor... bu sayfanın ve benzer sayfaların aslında sorumluluğu çok büyük...
MT bambaşka bir site... yöneticileri olsun,aktif üyeler olsun kardeşlik ve dostluk en üst seviyede... diğer FORUM'lar gibi değil...
bu forumdan kendimi uzak tutamam,zat topiğini okumadan duramam... yazmıyorum diye sanmayınki hiç uğramıyoru,hatta ahmet abinin MSN adresi bile mevcut... ama yazışmıyorum bile....
çünkü kafam çoook dağınık,ama canım abim beni anlıyor ve biliyor...
benden şimdilik bu kadar;
ahmet abi;
illaki yine görüşeceğiz... ogüne kadar ellerinden öperim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------
=====================================================================arkadaşlar;
geçtiğimiz haftalarda kesilmeyen zincirden bahsetmiştim;işte o zincirin detaylarını buldum...
lütfen bu zincri kullanınız!!!! ben kullanıyorum şahasen ve çok memnunum...
bilgiler aşağıda...
Hırsızların makasla kesemeyeceği zincir istiyorsanız EN 818 normuna uygun, "Grade 80" zincir almalısınız. (Bulabilirsen Grade 100). Bu zincir motorlu testereden başka hiçbir makasla kesilemez. Makasın ağzı yamulur zincire bişey olmaz.
Bu zincirin 8 veya 10mm. kalınlığında olanı işini görür.
Grade 80, 8mm --- Kopma yükü 8ton, metresi 1,4kg.
Grade 80 10mm. ---Kopma yükü 12,6ton metresi 2,2kg.
Grade 100, 8mm --- Kopma yükü 10,4ton, metresi 1,5kg.
Grade 100 10mm. ---Kopma yükü 13ton metresi 2,3kg.
Grade80 metre fiyatları :
8lik 14ytl, 10luk ise 19ytl...
Tuzla tersane bölgesinde mevcut. Topkapıda var. Belki karaköyde de bulursun.
(ÖNEMLİ: FİYATLAR GEÇEN SENENİNDİR!!!)
kilit konusunda ise 100% net bir marka veremiyorum... ama bu zinciri gönül rahatlığyla alın,yada en azından bir araştırın....
ayrıca;
uzak durmamın bazı sebepleri var tabiki.... daha öncede yazmıştım,çok zor günler geçiriyorum... ve gün geçtikçe şartlarım zorlaşıyor... diğer sayfalara ve konulara yazıyorum,fakat genel konular onlar...
ama burası çok farklı....
ZAT'çı çok az var ve ihtiyaç halinde google'a girdiğinde ilk bu sayfa çıkıyor... bu sayfanın ve benzer sayfaların aslında sorumluluğu çok büyük...
MT bambaşka bir site... yöneticileri olsun,aktif üyeler olsun kardeşlik ve dostluk en üst seviyede... diğer FORUM'lar gibi değil...
bu forumdan kendimi uzak tutamam,zat topiğini okumadan duramam... yazmıyorum diye sanmayınki hiç uğramıyoru,hatta ahmet abinin MSN adresi bile mevcut... ama yazışmıyorum bile....
çünkü kafam çoook dağınık,ama canım abim beni anlıyor ve biliyor...
benden şimdilik bu kadar;
ahmet abi;
illaki yine görüşeceğiz... ogüne kadar ellerinden öperim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------
=====================================================================arkadaşlar;
geçtiğimiz haftalarda kesilmeyen zincirden bahsetmiştim;işte o zincirin detaylarını buldum...
lütfen bu zincri kullanınız!!!! ben kullanıyorum şahasen ve çok memnunum...
bilgiler aşağıda...
Hırsızların makasla kesemeyeceği zincir istiyorsanız EN 818 normuna uygun, "Grade 80" zincir almalısınız. (Bulabilirsen Grade 100). Bu zincir motorlu testereden başka hiçbir makasla kesilemez. Makasın ağzı yamulur zincire bişey olmaz.
Bu zincirin 8 veya 10mm. kalınlığında olanı işini görür.
Grade 80, 8mm --- Kopma yükü 8ton, metresi 1,4kg.
Grade 80 10mm. ---Kopma yükü 12,6ton metresi 2,2kg.
Grade 100, 8mm --- Kopma yükü 10,4ton, metresi 1,5kg.
Grade 100 10mm. ---Kopma yükü 13ton metresi 2,3kg.
Grade80 metre fiyatları :
8lik 14ytl, 10luk ise 19ytl...
Tuzla tersane bölgesinde mevcut. Topkapıda var. Belki karaköyde de bulursun.
(ÖNEMLİ: FİYATLAR GEÇEN SENENİNDİR!!!)
kilit konusunda ise 100% net bir marka veremiyorum... ama bu zinciri gönül rahatlığyla alın,yada en azından bir araştırın....