Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

anladım kardesım :cat: modıfıye ettiğinde; ıyıce bır anlatırsan sewınırım ıyıce meraklandırdı bu konu beni:)

yeni konu

herkeze Selamlar
Arkadaslar benım makıneye kasko yaptırmayı düşünüyorum...
Fakat duyduğuma göre motorsikletlere kasko yapmak istemıyorlarmış acenteler bu konuda bilgisi olan warmı??

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ehliyetim var motoshow'09 da motosiklet alacağım mondial 150 zat düşünüyorum.bu konuda olumlu ve olumsuz görüşlerinizi acil bir şekilde bekliyorum:)

benım var yaptırma mct ye yaptırmak ıstemıstım ben yanılmıyorsam 2006 da 500 mılyon o zamanın parası ıstemıslerdı sımdı ne ısterler arastırmak lazım :D

arkadaşlar hala mondial 150 zat hakkında bişey yazılmamış acele fikirleriniz çok önemli...

ayrıca motoshow 09 biletini bedava nerede bulabilirim bilen varmı?

Son düzenleme:
arkadaşlar hala mondial 150 zat hakkında bişey yazılmamış acele fikirleriniz çok önemli...

ayrıca motoshow 09 biletini bedava nerede bulabilirim bilen varmı?

Öyle bedavadan motorcu olmak varmı kundo???? ::yanliss: Bu yorum mevzuları defalarca sorulmuş bu topıicte. 1. sayfadan başla kardeşim ne var ne yok anlarsın kararını verirsin :cat:
İyi olursa allahtan, kötü olursa kuldan... olmasın sonra :cat:

geçmiş olsun

şok...şok...şok...

Motorum Kitlendi!!!!!!!!!!!!!!

Resimler Hazırlanıyor....... Yağ Kaçırmış,yağ Oranı ''0'' Olmuş!!!!!

105'le Giderken Motor Kitlendi,şimdi Serviste....

Aman Yağ'ınıza Dikkat... Motorunuza Iyice Bakın!!!!!!!

size birşey olmadığına sevindim... tekrar geçmiş olsun...

ben varım :cherry:
hayırdır biladerim böyle bağarışlar çağarışlar falan???
motoramı bişey oldu ondan sinirli falan mısın yoksa :silent:

Cok sukur motor da sorun yok agzini hayira ac be kardesim:queen:allah korusun.cilgin sahsiyetsiz kediler benim motorun tekerine idrarini yapiyorlar.brandanin altina girip ayak basma yerine bile yapmislar bu hafta sonu motoru bir yikatayim les gibi kokmus:) yakalarsam o kediyi seyinden tavana asacagim:pr:

Benim motorada işiyo şerolar
Brandayı bil kaldırıyorum her yer kedi tüyü, ve çamur içinde

Kunda dostum

benim 150 zat şu an 14.600 km de ve ben sorun yaşamıyorum ufak tefek sorunlar haricinde motora iyi bakarsan seni yolda bırakmaz ben çok memnunum tavsiye ederim

arkadaşlar mondial zat 150 özelliklerine bakarsanız son hız 85 olarak veriyor
motorun 105 ile giderken kitlenmesi normal bizim motorlar o kadar hız yapıyor ama sonucları motorun kitlenmesi olarak bizlere geri dönüyor. bir arkadaşımda 110 ile giderken aynı duruma düşmüştü. sonra komple motor yaptırmak zorunda kaldı. zaten üzerinde hız göstergesi tam hızı vermiyor bize.

motoru güçlendirmek için ancak silindir ve pistonları değiştirmekle mümkün oluyor. o da pek saglıklı degil bizim mondial zat 150 lerde neden diceksiniz 10 bim km yerine 5 bin km yapınca direk olarak motor yağ yakmaya başlıyor ben çok araştırdım üzerine başka varyatör taksak bile aynı sonucu alıyoruz
yani var olan motora dokunmadan sakincene binmek en güzeli

tabi bu benim fikrim

Son düzenleme:
Benim motorada işiyo şerolar
Brandayı bil kaldırıyorum her yer kedi tüyü, ve çamur içinde

merhaba monerr...
kediler icin ozel sprey varmis 15.00tl tekerleklere ve sagina soluna sikiyormussun o koku onlari rahatsiz ettigi icin yaklasamiyorlarmis 1 tane alip sonucu sizlerle paylasacagim.
nalet olsun icimdeki motor sevgisine:mrgreen:

haahahahahahahaaaaaaaa....

işte beennn..............

evet beyler... aranıza döndüm!!!

zor günler geçirmeye devam ediyorum,canım çoook sıkkın,işer sakin.... yani her şey TIRT durumda....

ama neyse...

kaldığımız yerden devam:)

özlemişim sizleri!!!!!!!

Hoş geldin ayberk'im özledik seni valla:rendeer:
hallettin mi? krmızı şimşek'in işlerini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar